Cumhurbaşkanı Erdoğan 70 yaşına girdi!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan 70 yaşına girdi!

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün 70 yaşına girdi. Sosyal medya kullanıcıları günün ilk dakikalarından itibaren binlerce doğum günü tebriği paylaştı.

26 Şubat 1954'te Kasımpaşa'da doğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 70 yaşına girdi.

Sosyal medya kullanıcıları 26 Şubat'ın ilk dakikalarından itibaren Erdoğan'ın doğum gününü kutlamaya başladı.

Binlerce doğum günü tebriği mesajı ileten kullanıcılar X'de "Cumhurun Reisi 70 Yaşında", "Sayın Cumhurbaşkanım" etiketleriyle paylaşımlar yaptı.

İLK TEBRİK ALİYEV'DEN

Erdoğan'ın doğum gününü kutlayan ilk lider ise Azerbaycanlı mevkidaşı İlham Aliyev oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 70 yaşına girdi! - 1. Resim

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan kutlama mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Yaşamınız, vatana ve halka sadakatle hizmet etmenin örneğidir. Siz, kardeş Türkiye'nin refahı, bugünkü gelişmesi ve uluslararası arenada hak ettiği yeri alması için özveriyle çalışan büyük şahsiyet, seçkin devlet adamısınız. Üstünüze düşen tarihi misyonu güven ve kararlılıkla yerine getirerek ileri görüşlü ve kararlı politikanızla ülkenizi dünyanın en önde gelen ve güçlü devletlerinden biri haline getirdiniz. Türkiye'nin son 20 yılda elde ettiği önemli başarı ve kazanımlar, sizin adınızla bağlantılıdır.

Siz, Azerbaycan halkının gerçek dostusunuz. Azerbaycan'a olan gönülden bağlılığınız, ülkemizin toprak bütünlüğüne sürekli desteğinizde, Azerbaycan-Türkiye kardeşliğinin güçlendirilmesinde, ittifakımızın sarsılmaz kalması uğruna eşsiz hizmetlerinizde ifade bulmuştur. Azerbaycan'ın haklı davası konusunda her zaman gösterdiğiniz kararlı ve net duruşunuz, tereddütsüz desteğiniz halkımız tarafından şükranla anılmaktadır."

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...