MSB sözleşmeli er alımı başvuruları uzatıldı mı? MSB sözleşmeli er başvuru ekranı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
MSB sözleşmeli er alımı başvuruları uzatıldı mı? MSB sözleşmeli er başvuru ekranı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Temin başvuruları 11 Şubat tarihinde sona ermesi bekleniyordu ancak başvuru tarihi uzatıldı. Başvurular nasıl yapılacak? Başvuru ekranı haberimizin detaylarında yer alıyor. MSB sözleşmeli er alımı başvuruları uzatıldı mı?

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetli Komutanlığı 2024/1 sözleşmeli er temini için başvurular uzatıldı. Sözleşmeli er başvuru kılavuzunda yer alan bilgilere göre en az ilköğretim diplomasına sahip olmaları ve askerlik hizmetlerini erbaş ve er olarak tamamlamış olmaları gerekiyor. MSB Kara Kuvvetli Komutanlığı sözleşmeli er temini başvuru tarihi ve başvuru ekranı detayları haberimizde yer alıyor. 

MSB SÖZLEŞMELİ ER ALIMI BAŞVURULARI UZATILDI MI?

Millî Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2024/1 Dönemi Sözleşmeli Er Temin başvuruları 15 Şubat 2024 tarihine kadar uzatıldı.MSB sözleşmeli er alımı başvuruları uzatıldı mı? MSB sözleşmeli er başvuru ekranı

MSB SÖZLEŞMELİ ER ALIMI BAŞVURU EKRANI

Millî Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Temin başvuruları e-Devlet üzerinden yapılıyor. Başvurulara www.personeltemin.msb.gov.tr adresinden ulaşılıyor. 

MSB SÖZLEŞMELİ ER BAŞVURU EKRANI

SÖZLEŞMELİ ER TEMİN BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Temin başvuruları sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Ancak geçmiş yıllardaki bilgilere göre sonuçların bir ay içinde açıklanması bekleniyor. 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...