Altın fiyatları ne kadar? 8 Şubat altın kaç para? Güncel altın kuru fiyatları...

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Altın fiyatları ne kadar? 8 Şubat altın kaç para? Güncel altın kuru fiyatları...

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Altın fiyatları 8 Şubat 2024 Perşembe günü ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları… Altın fiyatlarının geriledi. Gram ve çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatlarında son durum ne? Detaylar haberimizde...

1 gram altın fiyatı ne kadar, sorusu arama motorlarında araştırılıyor. ONS altın düştü, gram altın yatay seyire geçti.  Peki, bugün çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç TL? 8 Şubat 2024 güncel çeyrek altın kuru fiyatları... 2024 Altın neden düştü? 

ALTIN GÜNE NASIL BAŞLADI?

ABD'de açıklanan bilançolar beklenti üstü geldi, altın güç kaybetti. Altın fiyatları bugün ne kadar?  Yatırımcılar piyasadaki güncel fiyatları araştırmaya başladı. Diğer yandan faiz kararı altın üzerinde etkili olacak.

ALTIN NE KADAR OLDU?

Altın değer kaybetti.  Altının spot piyasadaki ons fiyatı 2033 dolar oldu. Peki, Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, cumhuriyet altını fiyatı ne kadar oldu? İşte 8 Şubat Perşembe 2024 altın fiyatları…

GRAM ALTIN KAÇ TL?

Altın bugün ne kadar? 1 adet çeyrek altın ne kadar? Ons altın 2033 dolar seviyesine geriledi. Gram altın 1.999 TL seviyesinde. Çeyrek altın 3 bin 439 lira, yarım altın 6 bin 879, tam altın 13 bin 486 lira, cumhuriyet altın 13 bin 611 lira, reşat altını 13 bin 643 lira, gremse altın  ise 33 bin 819 liradan el değiştiriyor. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...