Bahar dizisi Çağla kimdir? Elit Andaç Çam kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bahar dizisi Çağla kimdir? Elit Andaç Çam kaç yaşında, nereli?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bahar dizisi Çağla kimdir, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Bahar dizisinde Çağla karakterini canlandıran Elit Andaç Çam'ın kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Bahar dizisi Çağla nereli ve kaç yaşında? Elit Andaç Çam kimdir? Hayatı ve kariyeri haberimizde.

 Bahar, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 13 Şubat 2024 tarihinde yayımlanan, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği, Bahar dizisi yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı. Dizi, fragmanları ve bölümleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Bahar dizisi Çağla kimdir nereli? Elit Andaç Çam hangi dizilerde oynadı?

BAHAR DİZİSİ ÇAĞLA KİMDİR?

Elit Andaç Çam, 8 Ağustos 1988'de Malatya’da doğdu. Eğitimini ODTÜ Sosyoloji Bölümü’nde tamamlayan oyuncu Elit Andaç Çam sonrasında Kadir Has Üniversitesi’nde oyunculuk alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

ELİT ANDAÇ ÇAM HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Elit Andaç Çam, daha önce Terapist, Ex Aşkım, Reflection, Savaşçı, Bize Müsaade, Dört Duvar, Saygı, Mahkum, Aşk Kumardır, Var Bunlar, Sipahi, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne, Kuru Otlar Üstüne, Beraber gibi yapımlarda rol aldı.

Elit Andaç Çam 2024 yılında Bahar dizisinde Çağla karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...