Doğukan Manço Survivor'dan kaç TL kazanıyor? Doğukan Manço kazancı ne kadar?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Doğukan Manço Survivor'dan kaç TL kazanıyor? Doğukan Manço kazancı ne kadar?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Doğukan Manço'nun Survivor yarışmasından elde ettiği kazanç merak konusu oldu. Nagihan'ın yarışmada söylediği sözlerden sonra seyircilerin merak ettikleri arasında ise Doğukan Manço Survivor'dan kaç TL kazanıyor? Doğukan Manço kazancı ne kadar? soruları yer aldı.

Survivor yarışmasındaki isimlerin haftalık kaç TL kazandığı merak konusu haline geldi. Nagihan'ın Mustafa Kemal ile ilgili söylediği sözlerden sonra Doğukan Manço Survivor'dan kaç TL kazanıyor? Doğukan Manço kazancı ne kadar? soruları da gündeme geldi.

DOĞUKAN MANÇO SURVİVOR'DAN KAÇ TL KAZANIYOR?

Doğukan Manço'nun Survivor'dan haftalık olarak 90 bin TL kazandığı biliniyor fakat netlik kazanmamıştır.

Acun llıcalı geçmiş zamanlarda “Televizyonculuk açısından altı ay uzun bir süre gibi duruyor ama buna biraz Türkiye'nin televizyonculuk sistemi diyebiliriz. Diziler normalde 45-60 dakika, bizde 130 dakika. Asıl sebep ise Survivor'ın bir sezonluk maliyeti 12-13 milyon dolar. Korkunç bir maliyet var ortada” sözlerini söylemişti. 

NAGİHAN KARADERE KAÇ TL KAZANIYOR?

Nagihan Karadere'nin Survivor'dan 90 bin TL kazandığı bilinenler arasında yer aldı.

NAGİHAN KARADERE NE DEDİ?

Nagihan Karadere, Mustafa Kemal'in ayrılmak istemesi üzerine “9 aylık çocuğu var ve maddi olarak ihtiyacı var. Ben rica ediyorum lütfen geri döndürün” sözlerini söylemişti.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...