Dolar Euro alış ve satış fiyatı ne kadar? 1 dolar kaç lira oldu? 13 Şubat Kapalıçarşı döviz fiyatları...

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dolar Euro alış ve satış fiyatı ne kadar? 1 dolar kaç lira oldu? 13 Şubat Kapalıçarşı döviz fiyatları...

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dolar ve Euro açılış fiyatları sorgulanıyor. Dolar kuru bugün ne kadar? 2024 serbest piyasada dövizde son durum ne? Dolarda kademeli yükseliş sürüyor. İşte piyasadaki rakamlar...

Bankalararası piyasada dolar/TL ve Euro fiyatları merak ediliyor. Dolar güçlü kalmaya devam ediyor. Döviz kurları, dalgalı da olsa yüksek ivmesini devam ettiriyor. Peki, Dolar ve avro güne nasıl başladı? 1 Euro kaç dolar olacak? 1 Euro kaç TL alış ve satış? Sterlin kaç TL? 13 Şubat 2024 döviz kurları...

Yatırımcıların gözü bugün açıklanacak ABD ocak tüketici fiyatları endeksi verilerinde. Cuma günü ise üretici fiyatları endeksi verileri izlenecek. ABD'de 3,4 seviyesinde olan TÜFE'nin ocakta yüzde 2,9'a gerileyeceği tahmin edildi.

BUGÜN DOLAR EURO NE KADAR?

Piyasalarda, Fed rüzgarı esmeye devam ediyor. Martta yüzde 13 olasılıkla faiz indirimine gideceği tahmin edilen FED büyük faiz indirimi beklentilerinin düşürmesine neden oldu. Vatandaşlar tarafından dolar kaç TL, euro kaç TL sorguları ise devam ediyor.

1 DOLAR KAÇ TL?

ABD Doları alış fiyatı 30,71 TL iken, satış fiyatı 30,72 TL'den işlem görüyor.

EURO KAÇ TL?

Euronun alış fiyatı 33,12 Türk lirasıyken, satışı 33,14 TL'dir.

STERLİN KAÇ TL?

Sterlin bugünkü alış kuru 38,67 TL, satış kuru 38,87 TL'dir.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...