Dünyadaki en zengin 10 Türk kim?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dünyadaki en zengin 10 Türk kim?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

En zengin 10 Türk isim merak konusu oldu. Forbes 'En zengin 100 Türk' listesini açıkladı. Dünyadaki en zengin 10 Türk kim, sorusu arama motorlarında sorgulandı. Peki, Türkiye'nin en zengin 10 ismi kim? Türkiye'nin en zengini kim 2024? İşte o isimler.

Türkiye'nin 10 zengini kimdir, sorusu cevap buldu. Forbes, en zengin 10 Türk''ü açıkladı. Türkiye'nin ilk 10 zengini kimler? 2024 Türkiye'nin en zengini kimdir? Detaylar haberimizde.

DÜNYADAKİ EN ZENGİN 10 TÜRK KİM?

Forbes 'En zengin 100 Türk' listesini duyurdu. Amerikan iş dünyası dergisi Forbes  ilk 10'daki Türk iş insanları ve servetlerini açıkladı. Listedeki ilk 10 sıranın servetlerinin toplamı 30 milyar Dolar oldu. İşte ​Dünyadaki en zengin 10 Türk. 

TÜRKİYE'NİN EN ZENGİNLERİ KİM 2024?

Dünyadaki en zengin 10 Türk kim? - 1. Resim

Listenin ilk sırasında 5.2 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker yer aldı.

İkinci sırada 3.2 milyar dolar servetiyle Semahat Sevim Arsel, sırasıyla 3.1 milyar dolar servetiyle İpek Kıraç, 3 milyar dolar servetiyle İbrahim Erdemoğlu, 2.8 milyar dolar servetiyle Mustafa Rahmi Koç, 2.6 milyar dolar servetiyle Ali Erdemoğlu, 2.4 milyar dolar servetiyle Ferit Faik Şahenk, 2.4 milyar dolar servetiyle Erman Ilıcak, 2.2 milyar dolar servetiyle Filiz Şahenk, ve 2.2 milyar dolar servetiyle Nihat Özdemir yer aldı. 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...