Arzu Karaalioğlu kimdir? Arzu Karaalioğlu nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Arzu Karaalioğlu kimdir? Arzu Karaalioğlu nereli?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Arzu Karaalioğlu kimdir, soruları hız kazandı. Arzu Karaalioğlu ile İmamoğlu arasında yaşanan gerginliğin ardından Arzu Karaalioğlu kimdir, Arzu Karaalioğlu nereli, kaç yaşında soruları araştırılıyor. İşte detaylar.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "geri bas" diyen MHP'li Arzu Karaalioğlu'nun hayatı merak konusu oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe'de MHP'nin seçim çadırını ziyaret etmek istedi. MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, "Geri bas" diye stanttan kovduğu İmamoğlu'nu 'bölücülük' ile suçladı, ortalık bir anda karıştı. Karaalioğlu'nun bu tepkisine karşılık olarak İmamoğlu, "Az sakin olun ya" şeklinde tepki gösterdi. Peki, Ekrem İmamoğlu'na "geri bas" diyen Arzu Karaalioğlu kimdir? Arzu Karaalioğlu nereli?

MHP SANCAKTEPE İLÇE BAŞKANI ARZU KARAALİOĞLU KİMDİR?

Arzu Karaalioğlu kimdir, sorusu cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. 

Arzu Karaalioğlu, MHP Sancaktepe ilçe başkanıdır. Arzu Karaalioğlu, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu ve avukat adayı olarak biliniyor. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...