İrfan Can Kahveci ne zaman oynayacak? Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci döndü mü?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İrfan Can Kahveci ne zaman oynayacak? Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci döndü mü?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İrfan Can Kahveci ne zaman oynayacak, soruları hız kazandı. Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci'nin sağ arka adalesinde ikinci derecede yırtık tespit edilmişti. Peki, İrfan Can Kahveci ne zaman oynayacak? Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci döndü mü? İrfan Can Kahveci hangi maça çıkacak?

İrfan Can Kahveci hangi maçlarda oynamayacak, sorusu taraftarlar tarafından sorgulanıyor. Fenerbahçe'de, İrfan Can Kahveci'nin, sahalara ne zaman döneceği belli oldu. Sağ arka adalesinde ikinci derecede yırtık tespit edilen İrfan Can Kahveci’nin  son durumu netleşti.  İrfan Can Kahveci ne zaman oynayacak? Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci döndü mü?  İrfan Can Kahveci hangi maça çıkacak? 

İrfan Can Kahveci ne zaman oynayacak? Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci döndü mü? - 1. Resim

İRFAN CAN KAHVECİ NE ZAMAN OYNAYACAK?

Sakatlığının ardından İrfan Can Kahveci'nin oynayacağı ilk maç belli oldu. Milli futbolcunun en az 10 gün formasından uzak kalacağı ve daha sonra kademeli olarak çalışmalara başlayacağı belirtildi. Yarın akşam MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de  İrfan Can Kahveci sakatlığı nedeniyle yer alamayacak. 

İrfan Can Kahveci ne zaman oynayacak? Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci döndü mü? - 2. Resim

İrfan Can Kahveci, ligde Hatayspor ve Pendikspor ile UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de Union Saint Gilloise karşılaşmalarını kaçıracak. Rövanş mücadelesinde yeşil sahalara ayak basması bekleniyor. İrfan Can Kahveci'nin Avrupa'da 14 Mart'ta oynanacak Union Saint-Gilloise maçına kadar yetişmesi öngörüldü. 

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...