Kızılcık Şerbeti Nilay'ın peruk takma sebebi sedef hastalığı ve saç dökülmesiymiş! Feyza Civelek'ten samimi açıklamalar

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti Nilay'ın peruk takma sebebi sedef hastalığı ve saç dökülmesiymiş! Feyza Civelek'ten samimi açıklamalar

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kızılcık Şerbeti Nilay neden peruk takıyor, sorusu cevap buldu. Kızılcık Şerbeti Nilay peruk takmasının nedenini açıkladı. Feyza Civelek'ten samimi açıklamalar haberimizde.

Kızılcık Şerbeti Nilay karakteriyle sevilen Feyza Civelek, peruk takmasının sebebini ilk kez açıkladı. Feyza Civelek,  Katarsis programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Feyza Civelek, köpeğini kaybetmesinin ardından yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Peki, Feyza Civelek neden peruk takıyor?

Kızılcık Şerbeti Nilay'ın peruk takma sebebi sedef hastalığı ve saç dökülmesiymiş! Feyza Civelek'ten samimi açıklamalar - 1. Resim

KIZILCIK ŞERBETİ NİLAY NEDEN PERUK TAKIYOR?

Peruk takma sebebini anlatan Feyza Civelek, yaşadığı zor bir döneme işaret etti. Köpeğini kaybetmesinin ardından yaşadığı üzüntü ve sıkıntıların, sedef hastalığı ve saç dökülmesine yol açtığını belirtti. Ayrıca, dedesini kaybetmesinin de bu zor dönemi daha da ağırlaştırdığını ifade etti.

KIZILCIK ŞERBETİ NİLAY 21 KİLO VERDİ

1.5 ayda 21 kilo verdiğini söyleyen Feyza Civelek, zayıflamasının oyunculuk kariyerine olumlu etki yaptığını, kilolu oyunculara verilen rollerin sınırlı olduğunu ve zayıfladıktan sonra daha fazla teklif aldığını aktardı. Kızılcık Şerbeti Nilay hakkında da konuşan Civelek, Nilay'ın kötü ama içinde bir yerlerde iyi bir karakter olduğunu ve onu canlandırırken iç güzelliğini ön plana çıkarmaya çalıştığını söyledi.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...