Motorine pazartesi zam mı gelecek?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Motorine pazartesi zam mı gelecek?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Motorine zam ya da indirim var mı, sorusu araştırılıyor. Akaryakıt fiyatlarına zam mı gelecek? Pazartesi günü motorine zam gelecek iddiası gündeme bomba gibi düştü. Motorin litre fiyatında 12 Şubat Pazartesi gecesi itibarıyla zam mı gelecek?

Motorine pazartesi uyarısı yapıldı. Vatandaşlar ise güncel akaryakıt fiyatlarını araştırmaya başladı. Motorine ne kadar zam geliyor?

PAZARTESİ GÜNÜ MOTORİNE ZAM MI GELECEK?

Akaryakıta zam ya da indirim var mı, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Petrol fiyatlarındaki değişimler motorine yansıyor. Motorin litre fiyatında 12 Şubat Pazartesi gecesi itibarıyla 1 lira 40 kuruşluk bir zam gelecek.

Akaryakıt fiyatları bir indirim, bir zam almaya devam ediyor. Güncel benzin ve mazot fiyatları bu şekilde; 9 Şubat 2024 Cuma günü İstanbul'da 41,71 TL, Ankara'da 42,45 TL ve İzmir'de 42,65 TL şeklinde. Benzin fiyatları da bugün itibariyle İstanbul'da 39,43 TL, Ankara'da 40,13 TL ve İzmir'de 40,33 TL. 

Pazartesi gününden itibaren motorine zam bekleniyor. 1,40 TL'lik yeni zam pompaya yansıyacak.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...