Nagihan Karadere Survivor'da haftalık kaç TL kazanıyor? Nagihan Karadere'nin kazancı ne kadar?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Nagihan Karadere Survivor'da haftalık kaç TL kazanıyor? Nagihan Karadere'nin kazancı ne kadar?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor'da heyecan devam ederken seyirciler Nagihan Karadere Survivor'da haftalık kaç TL kazanıyor? Nagihan Karadere'nin kazancı ne kadar? sorularını araştırdı. Nagihan'ın sözlerinin ardından ise yarışmacıların aylık kazançları gündemde yer aldı.

Survivor All Star'da yer alan yarışmacıların aylık ve haftalık kazançları gündemde yer aldı. Heyecanla takip edilen yarışmadaki isimlerin haftalık ne kadar kazandığı merak edilirken Nagihan Karadere Survivor'da haftalık kaç TL kazanıyor? Nagihan Karadere'nin kazancı ne kadar? soruları araştırıldı.

NAGİHAN KARADERE SURVİVOR'DA KAÇ TL KAZANIYOR?

Nagihan Karadere'nin haftalık 90 bin TL kazandığı bilinmektedir. Kazançların ne kadar olduğu net değildir. 

Acun Ilıcalı, eski bir zamanda şu sözleri paylaşmıştı:

“Televizyonculuk açısından altı ay uzun bir süre gibi duruyor ama buna biraz Türkiye'nin televizyonculuk sistemi diyebiliriz. Diziler normalde 45-60 dakika, bizde 130 dakika. Asıl sebep ise Survivor'ın bir sezonluk maliyeti 12-13 milyon dolar. Korkunç bir maliyet var ortada”

SURVİVOR HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Survivor yarışması Tv8 ekranlarında saat 20.00'de başlamaktadır.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...