Survivor Sema Pınar kavgası kim diskalifiye oldu? Survivor All Star'da Pınar Sema neden kavga etti?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor Sema Pınar kavgası kim diskalifiye oldu? Survivor All Star'da Pınar Sema neden kavga etti?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor All Star 2024 sezonunda gerilim sürüyor. Gerginliklerin zirveye ulaştığı zorlu yarışmada Sema ile Pınar birbirine girdi. Acun Ilıcalı acil durum konseyi düzenledi. Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak olan bölüm fragmanında Sema ve Pınar arasında kavga çıktı. Peki, Survivor sema pınar kavgası kim diskalifiye oldu? Survivor All Star'da Pınar Sema neden kavga etti? Survivor Pınar ve Sema diskalifiye mi oldu? İşte yaşananlar ve detayları.

Suların bir türlü durulmadığı Survivor'da Pınar ve Sema kavgası yeni bölüme damga vuracak. Sema ve Pınar arasındaki gerilim, adeta bir gece yarısı patlamasıyla doruk noktasına ulaştı. İki yarışmacı arasında yaşanan kavga tekmeli yumruklu saldırıya dönüştü. Peki, Survivor Sema ve Pınar diskalifiye mi olacak? Survivor'da yılan kavgası (Sema-Pınar) diskalifiye mi getirecek. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak bölümünde neler olacak. Survivor sema pınar kavgası kim diskalifiye oldu? Survivor All Star'da Pınar Sema neden kavga etti? Detaylar haberimizde.

SURVİVOR ALL STAR'DA PINAR SEMA NEDEN KAVGA ETTİ?

Survivor'da Pınar'ın önceki yarışmalardan birinde Sema'ya "lohusa kadın gibisin" demesi ortalığı karıştırmıştı. Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak olan bölüm fragmanında Sema ve Pınar arasında gece yarısı tekmeli yumruklu kavga çıktı. Sema'nın "İnsanlara hakaret edemezsin, o yılan dilinle sokamazsın" sözleri sonrasında yaşanan gerilimin ardından Sema, Pınar'a saldırdı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavganın görüntüleri ekrana verilemedi. Acun Ilıcalı tarafından acil durum konseyi yapıldı. 

SURVİVOR SEMA PINAR KAVGASI KİM DİSKALİFİYE OLDU?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema, Pınar'a saldırdı. Geçtiğimiz bölümlerde oyun esnasında "Lohusa kadın gibisin" benzetmesi üzerinden tartışan Sema ve Pınar adada gece yarısı birbirine girdi. Adadaki diğer yarışmacıların zorlukla ayırmaya çalıştığı kavgada Sema'nın ne ceza alacağı ise bu akşam yayınlanacak bölümde netleşecek. 

Survivor All Star 2024 44. Bölüm Tanıtımı

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...