Yemekteyiz Yunus Emre Ulutaş otomotiv fenomeni çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yemekteyiz Yunus Emre Ulutaş otomotiv fenomeni çıktı

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta birbirinden renkli yarışmacılar yemekleri ile hünerlerini yarıştırmaya devam ediyor. Bu haftanın finalinde son gün yarışmacılarından Yunus Emre Ulutaş merak konusu oldu. Peki, Yemekteyiz Yunus Emre kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Yunus Emre Ulutaş kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Yunus Emre kimdir, soruları hız kazandı. Yemekteyiz'de haftanın final bölümünde yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. 75 bin TL'nin sahibini bulacağı günde yarışmacı Yunus Emre Ulutaş yarışıyor. Peki, Yemekteyiz Yunus Emre kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Yunus Emre Ulutaş kaç yaşında, ne iş yapıyor?

YEMEKTEYİZ YUNUS EMRE KİMDİR?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz cuma günü yarışmacısı Yunus Emre, 25 yaşında ve aslen Ağrılı. Yunus Emre aynı zamanda bir otomotiv fenomeni.

YEMEKTEYİZ YUNUS EMRE ULUTAŞ FENOMEN Mİ?

Yemekteyiz'e katılan, iddialı ve kendine güvenen tavırlarıyla dikkat çeken Yunus Emre Ulutaş, otomotiv sektöründeki deneyimiyle ön plana çıktı. Ulutaş'ın yarışmadaki performansı ve yemek yetenekleri, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Yunus Emre Ulutaş'ın Instagram hesabı @emreulutas4 'dır. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...