Kara Ağaç Destanı dizisinde Merdo'yu 37 yaşındaki Arman Uslu canlandırıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kara Ağaç Destanı dizisinde Merdo'yu 37 yaşındaki Arman Uslu canlandırıyor

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kara Ağaç Destanı Merdo kim, gerçek adı ne araştırılıyor. Ekran macerasına yeni başlayan Kara Ağaç Destanı 1960-70'li yıllarda geçiyor. Kara Ağaç Destanı dizisinde Merdo'yu canlandıran 37 yaşındaki oyuncu Arman Uslu olduğu öğrenildi. Arman Uslu kim ve nereli olduğu merak edilmekte. Oğulcan Arman Uslu hayatı, biyografi ve oynadığı dizilere dair detaylar haberimizde yer alıyor.

Kara Ağaç Destanı Merdo kim, gerçek adı ne araştırılıyor. Oyuncu kadrosunda Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Olgun Şimşek gibi isimlerin yer aldığı dizinin Merdo karakteri merak edildi. Kara Ağaç Destanı dizisinde Merdo karakterini canlandıran oyuncu Arman Uslu kim, nereli, hayatı, biyografisi ve oynadığı dizilerin detayları haberimizde...

KARA AĞAÇ DESTANI DİZİSİ MERDO KİM?

Kara Ağaç Destanı dizisinde Merdo karakterini Arman Uslu canlandırıyor. Dizide Gülnaz karakteriyle görülen Merdo karakterinin gelişimi ilerleyen bölümlerde nasıl olacağı merak ediliyor. 

ARMAN USLU KİMDİR?

Arman Uslu ya da tam adıyla Oğulcan Arman Uslu, 17 Ocak 1987 tarihinde Ankara'da doğdu. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nde tamamladı. Ankara Devlet Tiyatrosu ve Bursa Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu gibi tiyatrolarda oyuncu olarak görev aldı. Son yıllarda oynadığı "Bezness" filmiyle Yeni Alman Sineması En İyi Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Kara Ağaç Destanı dizisinde Merdo'yu 37 yaşındaki Arman Uslu canlandırıyor - 1. Resim

ARMAN USLU DİZİ VE FİLMLERİ

2015 Aşk ve Günah

2019 Bezness

2021 İstanbul Bahçesi

2022 Tozlu Yaka

2022 Üç Bin Yıllık Bekleyiş

2023 Bambaşka Biri

2023 Tereddüt Çizgisi

2023 Ya Çok Seversen

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...