Sanatçı İzzet Altınmeşe’nin oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sanatçı İzzet Altınmeşe’nin oğlu son yolculuğuna uğurlandı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Türk halk müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe’nin oğlu Ali Murat Altınmeşe, bugün yapılan cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

İzzet Altınmeşe’nin oğlu oyuncu Ali Murat Altunmeşe’nin ölümü hem sanat camiasını hem de yakınlarını hüzne boğmuştu. Ali Murat Altunmeşe’nin cenazesi, Eyüpsultan Göktürk Merkez Camii’nde namazın ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mersin’de bir program için bulunan Türk Halk Müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe’nin oğlu oyuncu Ali Murat Altınmeşe (42), kaldığı apartmanın 11. katının balkonundan düşerek hayatını kaybetmişti. Cenazesi İstanbul'a getirilen Altınmeşe için bugün Eyüpsultan Göktürk Merkez Camii’nde cenaze programı düzenlendi. Cenaze törenine babası İzzet Altınmeşe, annesi Müzeyyen Altınmeşe, kardeşi Fırat Altınmeşe, iş ve sanat camiasından isimler, yakınları ve sevenleri katıldı. Okunan duaların ardından kılınan cenaze namazı sonrası Altınmeşe’nin cenazesi omuzlar eşliğinde cenaze aracına taşındı. Altıntaş’ın cenazesi Göktürk Mezarlığına defnedildi.

Sanatçı İzzet Altınmeşe’nin oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Ali Murat Altunmeşe’nin cenazesi, Eyüpsultan Göktürk Merkez Camii’nde namazın ardından son yolculuğuna uğurlandı.

ALİ MURAT ALTINMEŞE KİMDİR?

Ali Murat Altunmeşe, 22 Nisan 1979’da Ankara’da doğdu. Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde eğitim aldı. 2010-2013’te İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda “Karanlık İşler”, “Açıl Kafam Açıl” ve “At” oyunlarında rol aldı. Şehir Tiyatroları’nın sahnelediği “İki Efendinin Uşağı”, “Çingeneler Gökyüzünde Yaşar”, “Sızı”, “Mevlana’dan Öyküler” ve “Üzgün Ağaçlar Ülkesi” adlı oyunlarda yer aldı. Ali Murat Altunmeşe ayrıca “Ali Baba ve 7 Cüceler”, “Bir Don Juan Öldürmek” filmleri ile “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” dizisiyle seyirci karşısına çıktı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...