- Geçtiğimiz günlerde nişanlanmıştı! Kayınçosu ünlü isim çıktı
25 Temmuz 2024 - 11:36

Kadir Ezildi geçtiğimiz gün nişanlanmıştı! Kayınçosu ünlü isim çıktı

Temizlik programlarıyla adını duyuran Kadir Ezildi şu sıralar özel hayatıyla gündemde… Ünlü sunucu geçtiğimiz günlerde Gamze Türkmen’le nişanlanmıştı. Ezildi’nin hayranları tarafından Gamze Türkmen’in kim olduğu merak konusu oldu. Türkmen’in 'Canlar Cananı Muhammed' ilahisi ile tanınan Fırat Türkmen'in kardeşi olduğu ortaya çıktı.
 - Adidas’ta Bella Hadid krizi
25 Temmuz 2024 - 11:15

Adidas’ta Bella Hadid krizi! Marka geri adım attı, özür mesajı geldi

Filistin kökenli model Bella Hadid, İsrail destekçilerinin baskısı üzerine Adidas’ın ayakkabı reklamından çıkarıldı. Eleştiri oklarının hedefi olan ünlü marka daha sonra Hadid’den özür diledi.
 - İmajıyla dikkat çekti! Son görüntüsüyle korkuttu
25 Temmuz 2024 - 11:02

İmajıyla dikkat çeken Büşra Pekin son görüntüsüyle korkuttu!

Çok Güzel Hareketler Bunlar programındaki rolüyle hafızlara kazınan ünlü oyuncu Büşra Pekin’in son görüntüsü sevenlerini korkuttu. Son olarak Nişantaşı’nda görüntülenen oyuncu” "Zatürre oldum. Tedavim bitmek üzere...Zatürreyken bile film çektim. Şimdi iyiyim” dedi.
 - Ameliyattan çıkınca ilk isteği duyanları şoke etti!
25 Temmuz 2024 - 10:00

İbrahim Tatlıses'in ameliyattan çıkınca ilk isteği lahmacun oldu

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde kalbinden bir ameliyat geçirmişti. Hızlı bir şekilde toparlanan Tatlises'in operasyonunu gerçekleştiren Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Vefik Yazıcıoğlu ameliyat sonrası yaşananları anlattı. Usta şarkıcının ilk isteğinin lahmacun olduğu ortaya çıktı.
 - Yeni dizisi için bomba partner! Ünlü oyuncuya teklif gitti
25 Temmuz 2024 - 09:55

Aslı Enver’in yeni dizisi ‘Kuşatma’ için bomba partner! Ünlü oyuncuya teklif gitti

Kızı Elay’ı kucağına aldıktan sonra oyunculuğa ara veren ve tüm vaktini bebeğine ayıran Aslı Enver, yeni dizisiyle dönüyor. Enver’in Netflix için çekeceği dizide partner arayışına girildi. Hatta ünlü oyuncuya teklif bile gitti. İkiliyi diziseverler çok yakıştırdı.
 - Pahalılığa bir öneri de ondan geldi! Esnafa fiyat önerisi sundu
25 Temmuz 2024 - 09:31

Özge Ulusoy Bodrum'daki fiyatlarla ilgili konuştu! Esnafa fiyat önerisi sundu

Bodrum ve Yunanistan arasındaki fiyat farkı sosyal medyada sık sık gündeme geliyor. Ünlü isimlerden de son dönemlerde tatil fiyatları ile ilgili açıklama geliyor. Bu isimlerden biri de Özge Ulusoy oldu. Konu ile ilgili Ulusoy, “Herkes kendi ülkesinin topraklarında tatil yapmak istiyor. Bizim ülkemiz bir cennet” dedi.
Magazin - Magazin
25 Temmuz 2024 - 09:11

Şeyma Subaşı gönlünü Mert Ayaydın’a kaptırdı! İlk fotoğraf da geldi

Önceki günlerde adı ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla adından söz ettirmişti. Subaşı’nın gönlünü iş adamı Mert Ayaydın’a kaptırdığı iddia edildi.
 - Son hali şaşırttı! "Bu adama ne olmuş böyle"
25 Temmuz 2024 - 09:04

Kıvanç Tatlıtuğ'un son hali şaşırttı! "Bu adama ne olmuş böyle"

Yer aldığı başarılı projelerle adından söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ yoğun geçen sezonun ardından tatile çıktı. Motosikletiyle objektiflere yakalanan oyuncunun aldığı kilolar gözlerden kaçmadı. Sosyal medyada Tatlıtuğ’un son hali ile ilgili yorum ve beğeni yağdı.
 - Dilan Polat'ın mahkemeye yaptığı tahliye talebi reddedildi
24 Temmuz 2024 - 18:40

Tutukluluğuna itiraz edilmişti! Dilan Polat davasında yeni gelişme

Suç işleme amacıyla örgüt kurma ve yönetme, kara para aklama gibi suçlardan hakkında açılan dava kapsamında hapishanede bulunan Dilan Polat'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi.
 - Arka Sokaklar'da deprem! 14 yıl sonra vedasını duyurdu
24 Temmuz 2024 - 12:26

Arka Sokaklar'da yaprak dökümü! Tunç Oğuz diziden ayrıldığını duyurdu

Eylül ayında 19. sezonuyla Kanal D’de ekrana gelmeye hazırlanan Arka Sokaklar’da yaprak dökümü yaşanmaya devam ediyor. Son olarak deneyimli yönetmen Orhan Oğuz kadrodan ayrılmıştı. Babasının vedasının ardından 14 yıldır dizide oynayan Tunç Oğuz da diziden ayrıldı.
 - Cenazeye katılmadığı için tepki çekmişti! Nedeni belli oldu
24 Temmuz 2024 - 10:56

Ebru Şahin, Akın Akınözü'nün annesinin cenazesine katılmamıştı! Nedeni ortaya çıktı

Hercai dizisinde yıldızı parlayan Akın Akınözü’nün kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü, bir süredir mücadele ettiği kansere yenik düştü. Annesini pazartesi günü son yolculuğuna uğurlayan ünlü aktörün rol arkadaşı Ebru Şahin’in cenazede bulunmaması dikkat çekmişti. Şahin’in törene neden katılmadığı belli oldu.
 - Rus fenomenin feci ölümü! Kazaya dair yeni detay...
24 Temmuz 2024 - 10:01

Rus fenomen Tatyana Ozolina'nın feci ölümü! Kazaya dair yeni detaylar ortaya çıktı

‘Moto Tanya’ adıyla bilinen Rus Youtuber Tatyana Ivanovna Ozolina, Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Ozolina'nın cenazesinin ülkesine götürülmesi için Rusya'da yardım kampanyası başlatıldığı öğrenildi. Öte yandan kazayla ilgili yeni ayrıntılara da ulaşıldı. Fenomen ismin kaza sırasında kaskının kafasından fırladığı ve bu nedenle öldüğü ortaya çıktı.
 - Eşinin memleketi Trabzon'da! El öpmeye gittiler
24 Temmuz 2024 - 09:26

Yeni gelin Melisa Aslı Pamuk eşi Yusuf Yazıcı'nın memleketi Trabzon’da! El öpmeye gittiler

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, mayıs ayında oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile sessiz sedasız nikah masasına oturdu. Yurt dışında evlenen taze çift, el öpmek için Yazıcı’nın memleketi Trabzon’a geldi.
 - Gülcan Arslan hem imajını değiştirdi hem de mesleğini!
23 Temmuz 2024 - 20:36

Hem imajını değiştirdi hem de mesleğini! Gülcan Arslan'ın kazancı ortaya çıktı

Bir Çocuk Sevdim dizisindeki Mine rolüyle tanınan oyuncu Gülcan Arslan, son dönemde hem imajını hem mesleğini değiştirdi. Kazandığı para ise dudak uçuklattı. İşte kazandığı rakam...
Magazin - Magazin
23 Temmuz 2024 - 17:32

Dilan Polat dosyasında yeni gelişme! İtiraz dilekçesi iade edildi

Kara para aklama, suç işlemek amacıyla örgüt kurma gibi suçlardan tutuklu bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 5 tutuklu sanığın tahliye talebi reddedilmişti. Açılan dava kapsamında tutukluluğuna itiraz edilen Dilan Polat'ın dosyası, mahkemeye iade edildi.
 - Programda konuşmakta zorlandı! Bir anda gözyaşlarına boğuldu
23 Temmuz 2024 - 17:07

Evrim Alasya o fotoğrafı görünce gözyaşlarına boğuldu

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım rolünü canlandıran Evrim Alasya katıldığı bir programda kardeşinin fotoğrafını görünce ağlamaya başladı. Alasya, “Bilmiyorum neden böyle oldum… O benim canım. Her anlamda yanında olmaya çalıştığım tek kardeşim. Aile çok önemli benim için” dedi.
 - Yeni sezonda sürpriz oyuncu! Kıvılcım için geliyor
23 Temmuz 2024 - 17:06

Kızılcık Şerbeti'ne 3. sezonda yeni oyuncu! Fırat Çelik, Evrim Alasya'nın partneri olacak

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin üçüncü sezonu merakla beklenirken, kadroya Fırat Çelik katıldı. Çelik, Kıvılcım rolünü oynayan Evrim Alasya’ya partner olacak gelecek ve yayınevi sahibi Cemal karakterini üstlenecek.
 - “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisine bomba oyuncu
23 Temmuz 2024 - 15:23

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisine ünlü oyuncu katılıyor

Pazartesi akşamlarına damağa vuran “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katılıyor. İddiaya göre, dizinin oyuncu kadrosuna Ozan Dolunay katıldı.
 - Geçtiğimiz hafta nişanlanan sunucu hastaneye kaldırıldı
23 Temmuz 2024 - 15:13

Geçtiğimiz hafta nişanlanan sunucu Kadir Ezildi hastaneye kaldırıldı

‘Temizlik Avcıları’ , ‘En Hamarat Benim’ gibi programların sunuculuğunu yapan ve temizlik tutkusuyla adından söz ettiren Kadir Ezildi, geçtiğimiz hafta evlilik yolunda ilk adımı attı. Kız arkadaşı Gamze Türkmen ile sözlenen Ezildi hastaneye kaldırıldı. Ünlü ismin bel fıtığı nedeniyle bir operasyon geçirdiği öğrenildi.
 - Bambaşka biri oldu! Yeni mesleği şaşırttı
23 Temmuz 2024 - 15:00

Erimşah Bora bambaşka biri oldu! Yeni mesleği şaşırttı

Akasya Durağı dizisinin oyuncuları yıllar içerisindeki değişimleriyle sık sık gündeme geliyor. Bu isimlerden biri de Akasya Durağı'nın çocuk yıldızı Erimşah Bora… Şimdi bambaşka biri olan oyuncunun son hali görenleri şaşırttı.
 - Yeni anne olmuştu! Eşinin soyadını silmesi kafa karıştırdı
23 Temmuz 2024 - 14:43

Bir hafta önce anne olmuştu! Burcu Biricik eşinin soyadını sildi, hamlesi kafa karıştırdı

Geçtiğimiz günlerde kızı Luna’yı kucağına alan Burcu Biricik, sosyal medya hesabından eşi Emre Yetkin’in soyadını kaldırdı. Ünlü oyuncunun bu hamlesi kafaları karıştırırken, ‘Evlilikte kriz var’ söylentilerine yol açtı.
Başa Dön Sona Git