A Milli Takım'da Çekya maçı öncesi İrfan Can Kahveci ve Orkun Kökçü kadrodan çıkarıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
A Milli Takım'da Çekya maçı öncesi İrfan Can Kahveci ve Orkun Kökçü kadrodan çıkarıldı

SPOR Haberleri

İrfan Can Kahveci ve Orkun Kökçü, kulüpleriyle kamp öncesinde varılan karşılıklı mutabakat neticesinde A Milli Takım'ın aday kadrosundan çıkarıldı. Kulüpler, normalde "milli maç takvimi"nde yer almayan bu milli arada futbolcularını göndermeme hakkına sahip...

A Milli Futbol Takımı'nın 19 Kasım Cumartesi günü Gaziantep'te Çekya ile oynayacağı özel maç öncesinde 2 oyuncu aday kadrodan çıkarıldı.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, "Milli futbolcularımız İrfan Can Kahveci ve Orkun Kökçü, FIFA'nın Oyuncuların Statüsü ve Transferi Talimatı'nın ek 1. bölümünün 1. maddesinin 6. bendine istinaden, kulüpleriyle kamp öncesinde varılan karşılıklı mutabakat neticesinde aday kadrodan çıkarıldı." denildi.

GAZİANTEP'TE 21 YIL SONRA MİLLİ HEYECAN

A Milli Takım'nın 19 Kasım Cumartesi günü Çekya ile karşılaşacağı özel maça ev sahipliği yapacak Gaziantep'te, 21 yıl sonra milli maç heyecanı yaşanacak.

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri'nin hazırlıkları kapsamında dün İskoçya ile Diyarbakır'da karşılaşan A Milli Futbol Takımı, ikinci maçında ise 19 Kasım Cumartesi günü Gaziantep Kalyon Stadı'nda Çekya ile saat 20.00'de mücadele edecek.

Güneydoğunun lokomotif şehri Gaziantep'te, A Milli Takım seviyesinde 21 yıl sonra bir maça ev sahipliği yapmanın heyecanı yaşanıyor.

Gaziantep, son olarak 25 Nisan 2001'de milli takımı ağırlamış, Kamil Ocak Stadı'nda oynanan özel maçta Arnavutluk, Türkiye'yi 2-0 yenmişti.

https://twitter.com/MilliTakimlar/status/1593003729401565185

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...