Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Galatasaray-Fenerbahçe maçında yabancı hakem olacak mı? Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi

Galatasaray-Fenerbahçe maçında yabancı hakem olacak mı? Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi
Başlık ResmiGalatasaray-Fenerbahçe maçinda yabanci hakem olacak mi? Acun Ilicali'dan açiklama geldi

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, "Rakip takımdan da yabancı hakem konusunda sıcak baktıklarını söylemişti." dedi.

Kaydet
|

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, 24. haftada Kasımpaşa karşısında 3-1 galip geldi. Maçın ardından Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Ülker Stadyumu'nda derbi için yabancı hakem iddialarına cevap verdi.


Galatasaray-Fenerbahçe maçında yabancı hakem olacak mı? Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi - 1. Resim
Başlık ResmiGalatasaray-Fenerbahçe maçında yabancı hakem olacak mı? Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi - 1. Resim

Sarı-lacivertli taraftarlar için güzel bir akşam olduğunu belirten Acun Ilıcalı, "Bizim için güzel bir akşam. Son haftalarda takımımız güzel bir ivme yakaladı. Bugün de zorlu bir rakibi yenmeyi başardık. İlk olarak yine bu sezonun yıldızı olan taraftarımıza bir parantez açıp öyle devam etmek istiyorum. 6-7 haftadır taraftarımızın yükselen performansı, Kadıköy'ü gelinmesi gereken bir ortama çevirdi. Tüm Fenerbahçeliler'in gelmesini ve bu muhteşem ortamı yaşamasını istiyorum. Fenerbahçe taraftarının gücünü gördük, olağanüstü bir ses ve enerji. Taraftarımız tam anlamıyla bir resital sundu. Takımımızı başından sonuna destekledi. Gol yiyoruz, destek artıyor. Kadıköy'de güzel şeyler oluyor. Bu açıdan çok mutluyuz." dedi.


Galatasaray-Fenerbahçe maçında yabancı hakem olacak mı? Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi - 2. Resim
Başlık ResmiGalatasaray-Fenerbahçe maçında yabancı hakem olacak mı? Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi - 2. Resim

Galatasaray derbisinde yabancı hakem iddialarına cevap veren Ilıcalı, "Kasımpaşa maçında hakemlik bir şey yoktu. Derbi için zaten başkanımız gerekli açıklamayı yaptı. Rakip takımdan da yabancı hakem konusunda sıcak baktıklarını söylemişti. Okan Buruk da bir sakınca olmadığını söylemişti. Bundan sonra takdir federasyonumuzundur. Biz bu konuda fikrimizi söyledik. Galatasaray da hakemin iyisi olsun dedi. Dünyanın en iyi hakemleri de burada maç yönetebilir. Bu konuya bakış açımız belli." ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME
2025
HABER

2025'e hızlı girdi! Youssef En-Nesyri Süper Lig'de 15. golünü attı

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.