Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çocuğuna Jelli şekerleme alan baba içinden çıkan tırnağı görünce büyük şok yaşadı

Düzenleyen:
Çocuğuna Jelli şekerleme alan baba içinden çıkan tırnağı görünce büyük şok yaşadı

DÜNYA Haberleri

Özellikle çocukların sıklıkla tükettiği Jelli şekerleme ilgili İskoçya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir baba, çocuğuna aldığı paket şekerlemenin içinden çıkan tırnağı görünce gözlerine inanamadı.

Glasgow'da yaşayan Craig Ryan, üç yaşındaki kızı için marketten paketli Jelli şekerlemeden satın aldı. Eve döndüğünde paketi açan Ryan, şekerlemelerden birinde bir tuhaflık fark etti. Şekerlemeyi yakından inceleyen Ryan, içerisinde bir insana ait tırnak olduğunu gördüğünde gözlerine inanamadı.

"YUTUP BOĞULABİLİRDİ"

Şekerlemeyi üreten Haribo şirketine sosyal medyadan mesaj gönderen Ryan, "Şansımız var ki kızım Charley'den önce durumu ben fark ettim. Tırnak neredeyse tamamen içine batmıştı. Bu sadece mide bulandırıcı değil aynı zaman da tehlikeli. Kolayca yutup boğulabilirdi" dedi.

Çocuğuna Jelli şekerleme alan baba içinden çıkan tırnağı görünce büyük şok yaşadı

ŞİRKETTEN AÇIKLAMA GELDİ

Daily Star'ın haberine göre Ryan'ın paylaşımının ardından şirketten bir açıklama yapıldı. Tüm şikayetlerin büyük bir ciddiyetle dikkate alındığı belirtilen açıklamada, "Ürünlerimizin güvenliği ve kalitesi bizim için çok önemli. Yaşanan olayın sebebinin araştırıldığını belirterek özür dileriz" denildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...