Doğalgaz faturalarında yeni dönem! 81 ilde geçerli olacak, dev kampanya başladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Doğalgaz faturalarında yeni dönem! 81 ilde geçerli olacak, dev kampanya başladı

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgaz vanaları açıldı. Özellikle akşamları evi sıcak tutması için açılan doğalgaz faturaları oldukça kabarık gelmeye başladı. Bu konuyla ilgili yeni bir karar alındı. Yeni karar alındı, 81 ilde geçerli olacak. Bankalar tek tek açıkladı. İşte detaylar haberimizde…

Kış ayının gelmesiyle doğalgaz kullanımı giderek arttı. Özellikle son zamlar sonrası vatandaşlar faturalarını ödemekte zorluk çekerken bazı bankalar bu yönde adımlar atmaya başladı. Bazı bankalar doğalgaz faturasına yönelik yaptıkları kampanyaları duyurdu.

81 İLDE GEÇERLİ! BANKALAR TEK TEK DUYURDU 

Bankalar tarafından yapılan açıklamada fatura ödemelerinde ücretsiz taksit imkanı sunulacağı ifade edildi. Peki hangi banka ne kampanyası sunuyor? İşte bankaların doğalgaz faturasına yönelik başlattığı kampanyalar; 

Doğalgaz faturalarında yeni dönem! 81 ilde geçerli olacak, dev kampanya başladı

ZİRAAT BANKASI

31 Aralık 2024 tarihine kadar Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile İGDAŞ vezneleri, igdas.istanbul ve İGDAŞ Mobil kanalından yapacağınız fatura ödemelerinizde vade farksız 6 taksit fırsatından yararlanabilirsiniz.

KUVEYT TÜRK

Doğal gaz faturasını Kuveyt Türk'ten ödeyenlere 3 taksit imkanı sunuluyor. Bankanın yaptığı açıklamaya göre, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar Kuveyt Türk İnternet Şube, Kuveyt Türk Mobil, Şube Kanalları, İĞDAŞ Vezneleri ve İĞDAŞ İnternet Sitesinden yapılacak ödemeler 3 taksite bölünecektir. Kampanya minimum 100 TL maksimum 7500 TL tutarındaki işlemlerde geçerli olacaktır. Eşit olarak 3 aya bölünecek olan faturalardan ekstra bir ücret alınmayacak.

VAKIFBANK

Vakıfbank'ın başlatmış olduğu kampanya 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya İGDAŞ vezneleri ve internet sitesi üzerinden yaptığınız tüm 100 TL-20.000 TL arası peşin fatura ödemeleriniz için faizsiz 3 ay taksit yapılabilecek.

TEB

TEB Kredi Kartı ile İGDAŞ veznelerinden, İGDAŞ internet sitesinde veya bankanın mobil uygulaması üzerinden ödenecek doğalgaz ödemelerinde ücretsiz olarak 3 taksit olarak ekstreye yansıtılıyor.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...