Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

CHP'li belediye başkanları Onur Yiğit ve İsmail Yetişkin gözaltında!

CHP'li belediye başkanları Onur Yiğit ve İsmail Yetişkin gözaltında!

İzmir'de yürütülen soruşturmalar kapsamında Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit ve Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin gözaltına alındı.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

CHP'li belediyelere yönelik yolsuzluk soruşturmaları devam ediyor.

İzmir'de Seferihisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında CHP'li Balçova ve Seferihisar belediyelerine operasyon düzenlendi.

Onur Yiğit - İsmail Yetişkin
Başlık ResmiOnur Yiğit - İsmail Yetişkin

BAŞKANLAR GÖZALTINDA

Operasyonlar kapsamında Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit ile Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in de aralarında olduğu 24 şüpheli gözaltına alındı.

Soruşturma dosyası kapsamında alınan MASAK hesap hareketleri, ilk dalga operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden birinin etkin pişmanlık kapsamında verdiği ifadeler, HTS kayıtları, tanık beyanları, bilirkişi raporları, kolluk tutanakları, kamera kayıtları, müşteki müteahhitlerin beyanları, mali analiz raporu, imar dosyaları, müfettiş raporları, müştekinin savcılığa verdiği ses kayıtları ve kamera kayıtları dikkate alınarak bu operasyon için düğmeye basıldı.

Gözaltına alınan şüphelilerin rüşvet, irtikap ve kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık suçlarını örgütlü şekilde işledikleri yönünde kuvvetli suç şüphesine dayanan somut delillerin bulunduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan 24 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.