Kabine Toplantısı bugün Beştepe'de toplanıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kabine Toplantısı bugün Beştepe'de toplanıyor

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta, Kabine Toplantısı'nın gündemi ne soruları gündeme geldi. Kabine Toplantısı yaklaşık bir ay aradan sonra toplanacak. Toplantı gündemi ve saati araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında düzenlenen Kabine Toplantısı bugün Beştepe'de toplanıyor. İşte, detaylar...

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı gündemi ne? sorularının cevapları araştırılıyor. Son Kabine Toplantısı 12 Şubat Pazar günü toplanmıştı. 1 ay sonra toplanacak Kabine'nin gündeminde öğretmen atamaları, terörle mücadele gibi konuların gündemde olması bekleniyor.

KABİNE TOPLANTISI BUGÜN BEŞTEPE'DE TOPLANIYOR

Neredeyse 1 aylık bir aranın ardından gerçekleşecek Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanıyor. Kabine'nin gündeminde; öğretmen atamaları, F-16 meselesi, terörle mücadele, fahiş fiyat artışı, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve 31 Mart yerel seçimlerinde seçim güvenliği konularının olması bekleniyor. 

KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA?

4 Mart Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine Toplantısı'nın 15.30-16.00 sularında Külliye'de başlaması bekleniyor. Kabine Toplantısı bugün Beştepe'de toplanıyor - 1. Resim

KABİNE TOPLANTISI'NIN GÜNDEMİNDE NELER VAR?

Kabine Toplantısı'nın gündeminde; öğretmen atamaları, F-16 meselesi, terörle mücadele, fahiş fiyat artışının et fiyatlarına yansıması, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve 31 Mart yerel seçimlerinde seçim güvenliği konularının olması bekleniyor. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...