Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Eski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla yargılanıyordu! Çağatay Akman davasında karar

Şarkıcı Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu'yu darp ettiği iddialarıyla yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Akman'ın Öykü Uslu ve Furkan Ayaz'a yönelik ‘tehdit' suçunu işlediği sabit olmadığı gerekçesiyle beraatına, diğer tüm suçlar yönünden tarafların karşılıklı şikayetlerinden vazgeçtikleri gerekçesiyle de davanın düşmesine hükmetti.

Kaydet
|

'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısıyla 2016 yılında tanınmaya başlanan genç şarkıcı Çağatay Akman kısa sürede adını büyük bir kitleye duyurmuştu.


Eski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla yargılanıyordu! Çağatay Akman davasında karar - 1. Resim
Başlık ResmiEski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla yargılanıyordu! Çağatay Akman davasında karar - 1. Resim

Akman'ın, 23 Temmuz 2021'de eski sevgilisi Öykü Uslu'nun evinin önüne gittiği ve Uslu'nun bu durumu arkadaşı olan Furkan Ayaz'a haber vermesi üzerine uzaklaşmak istemeyerek ikisini de darp ettiği iddiasına ilişkin görülen dava, karara bağlandı.


Eski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla yargılanıyordu! Çağatay Akman davasında karar - 2. Resim
Başlık ResmiEski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla yargılanıyordu! Çağatay Akman davasında karar - 2. Resim

İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya müşteki sanık Çağatay Akman ve tarafların avukatları hazır bulundu. Cumhuriyet Savcısı ayrıca, Çağatay Akman'ın Öykü Uslu ve Furkan Ayaz'a yönelik ‘tehdit' suçunu işlediğine dair kamu davası açılmışsa da, suçun işlendiğine dair yeterli delil elde edilemediği gerekçesiyle beraat kararı verilmesini istedi.


Eski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla yargılanıyordu! Çağatay Akman davasında karar - 3. Resim
Başlık ResmiEski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla yargılanıyordu! Çağatay Akman davasında karar - 3. Resim

"BERAATIMI TALEP EDİYORUM"

Savunma yapan Akman, “Söyleyeceğim bir şey yok, karşı taraftan şikayetçi değilim, beraatımı talep ediyorum” ifadelerini kullandı. Beyanda bulunan müşteki avukatı, müvekkilinin şikayetten vazgeçmesi nedeniyle davada düşme kararı verilmesini talep etti. Savunma yapan sanık avukatı ise, Furkan Ayaz hakkındaki şikayetten vazgeçtiklerini belirterek, Akman hakkında üzerine atılı suçtan düşme ve beraat kararı verilmesini istedi. Karar öncesi son sözü sorulan sanık Akman, “Beraatımı talep ediyorum” diye konuştu.


Eski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla yargılanıyordu! Çağatay Akman davasında karar - 4. Resim
Başlık ResmiEski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla yargılanıyordu! Çağatay Akman davasında karar - 4. Resim

Alınan savunma ve beyanların ardından kararını açıklayan mahkeme, Çağatay Akman'ın müşteki sanıklar Öykü Uslu ve Furkan Ayaz'a yönelik ‘tehdit' suçunu işlediği sabit olmadığı gerekçesiyle beraatına, diğer tüm suçlar yönünden tarafların karşılıklı şikayetlerinden vazgeçtikleri gerekçesiyle de davanın düşmesine hükmetti.

BAKMADAN GEÇME
Ünlü oyuncu Tekin Temel
HABER

Ünlü oyuncu Tekin Temel'in oğlu cenazede ortaya çıktı! O kare yürek yaktı

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.