Ozan Akbaba Ben Bu Cihana Sığmazam ayrıldı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ozan Akbaba Ben Bu Cihana Sığmazam ayrıldı mı?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ozan Akbaba Ben Bu Cihana Sığmazam ayrıldı mı sorusunun cevabı araştırılıyor. Ozan Akbaba, dizide Azeri bir iş adamı olan Emir Gardaşov'u canlandırıyor. Dizinin takipçileri Ozan Akbaba Ben Bu Cihana Sığmazam ayrıldı haberini araştırıyor. Detaylar haberimizde...

Ozan Akbaba sonradan katıldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrılıp ayrılmayacağı gündeme geldi. Dizinin son bölümünün ardından diziye veda edeceği konuşulmaya başlandı. Ozan Akbaba Ben Bu Cihana Sığmazam ayrıldı mı, Ozan Akbaba yeni bir diziye başlıyor, hangi diziye başlıyor gibi sorular araştırılıyor.

OZAN AKBABA BEN BU CİHANA SIĞMAZAM AYRILDI MI?

Azeri bir iş adamı olan Emir Gardaşov karakterini canlandıran Ozan Akbaba'nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrılacağı konuşuluyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, Ozan Akbaba'nın kısa bir süre sonra çekimlere başlayacak senaryosunu kendi yazdığı "Çırak" dizisinin çekimleri için diziden ayrılacağını yazdı.  Ozan Akbaba Ben Bu Cihana Sığmazam ayrıldı mı?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çırak dizisinin yönetmen koltuğunda Ozan Uzunoğlu oturacak. Çırak rolünü canlandıran Ozan Akbaba'nın partneri ise Damla Sönmez oldu. Damla Sönmez hacker rolünü canlandıracak. Çırak dizisi 10 bölümdüyle TRT'nin dijital platformu tabii'de yayınlanacak. 

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...