Günün yemeği: Pastırmalı tavuk sarma

Günün yemeği: Pastırmalı tavuk sarma
RAMAZAN 2012 Haberleri

MALZEMELER: 4 tavuk göğsü, 4 dilim pastırma, 50 gr kaşar peyniri, 1 tutam kekik, 1 tutam karabiber, 1 tutam tuz





YAPILIŞI: İnce dövülmüş tavuk göğüslerini folyoya sarın. Ortasına 1 dilim pastırma, onun üzerine de rendelenmiş kaşarları koyun. Daha sonra folyo ile birlikte tavuğu boru şeklinde kıvırın. Folyonun uçlarını hava almayacak şekilde kapatın. Kaynamış suya attığınız tavuğu 10 dakika pişirin. Folyodan çıkardığınız tavuğu dilimleyerek servis edin.


##tgvideo##


(Bu tarif "www.yemekzevki.tv"den alınmıştır.)



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...