Paul Onuachu'nun dönüş tarihi belli oldu! Abdullah Avcı canlı yayında açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Paul Onuachu'nun dönüş tarihi belli oldu! Abdullah Avcı canlı yayında açıkladı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sakatlığı bulunan Paul Onuachu'nun son durumu hakkında bilgi verdi.

Trabzonspor, Süper Lig'in 28. haftasında Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu.

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, oyun olarak kaybetmediklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Çok iyi oynadığımız ilk yarıyı 2-0 mağlup kapattık. Topa sahip olma %70-%30, pozisyonlarımız var, 13'e 5 şut, 5'e 2 isabetli şut ve devreye 2-0 geride giriyorsun. Yediğimiz ikinci gol, olacak şey değil. Oyunun içinde bu hatalar var. Bence oyun olarak kaybetmedik ama skor olarak olmadı. Bir senede olmayacak şeyler, bir maçta başımıza geldi. Oyunun karşılığını alamadık diye düşünüyorum. Buradan kafamızı kaldıracağız. Hedeflerimiz devam ediyor."

Paul Onuachu'nun dönüş tarihi belli oldu! Abdullah Avcı canlı yayında açıkladı - 1. Resim

ONUACHU NE ZAMAN DÖNECEK?

Maç öncesi Paul Onuachu'nun son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, "Sakat oyuncular iyileşince kalitemiz arttı. Onuachu'yu geçen hafta kullanmıştık, tekrar kaybettik. Milli takım arası ve sonrası dönüşüne bakacağız. İyi bir Futbol akşamı olsun. Oyun oynamaya çalışan bir takımla oynayacağız. Son haftalarda skor ve oyun olarak yükselen bir grafiğimiz var. Üçüncülük, dördüncülük hedefi ve Türkiye Kupası hedefleri önümüzde net bir şekilde duruyor. Bu hedeflere koşar adım gidiyoruz. Umarım bugün buna doğru cevap veririz." görüşlerini aktardı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...