Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Anamur'da kayboldu, Alanya'da ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Anamur'da kayboldu, Alanya'da ölü bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Mersin’in Anamur ilçesinde 11 gün önce kaybolan kişi, Antalya’nın Alanya ilçesindeki bir uçurumda av tüfeğiyle vurulmuş halde ölü bulundu. Cinayet şüphesi üzerinde duran jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Alanya ilçe merkezine yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki Kuşyuvası yolundan dün akşam saatlerinde geçenler uçurumda bir erkek cesedi olduğunu fark etti. Bunun üzerine çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Uçuruma inen ekipler, av tüfeği ile vurulmuş bir erkek cesedi buldu. Ekipler yaptıkları incelemelerde cesedin, Mersin'in Anamur ilçesinde geçen pazar günü ortadan kaybolan toptancı halinde çalışan Mehmet Ünlü'ye (31) ait olduğunu tespit etti. Cenaze otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Buradaki işlemlerinin ardından Ünlü’nün cenazesi Mersin’in Anamur ilçesinden gelen ailesine teslim edildi.

Mehmet Ünlü'nün Anamur'da öldürüldükten sonra Alanya'ya getirilip uçurumdan atılmış olabileceğini değerlendiren jandarma, geniş çaplı soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...