İstanbul'da sağanak etkisi! Yol çöktü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'da sağanak etkisi! Yol çöktü

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul’da etkili olmaya başlayan sağanak yağış nedeniyle Küçükçekmece’de caddeleri ve pazarı su bastı. Pazarın içinde bulunan yolda da çökme yaşandı. Esnaf ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM tarafından İstanbul ve çevresi için yaptığı yağış uyarılarının üzerinden çok geçmeden sağanak yağış etkisini gösterdi. İstanbullular sağanağa hazırlıklı yakalandı ancak yağış nedeniyle olumsuzluklar yaşandı. Buna örnek verilecek bir olayda İstanbul Küçükçekmece'de yaşandı.

ZOR ANLAR YAŞANDI

Küçükçekmece sağanak yağış nedeniyle caddeleri su bastı. Sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yolun karşısına geçmeye çalışan bisikletli bir çocuk ve kadınlar zor anlar yaşadı

YOL ÇÖKTÜ

Kanarya Mahallesi’nde bulunan bir pazarı su bastı. Esnaf ve vatandaşlar zor anlar yadı. Pazarın içinde bulunan yolda da çökme meydana geldi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...