Saç Tasarımcısı Murat Kılıç Sonbahar için En İyi 5 Saç Trendini Açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Saç Tasarımcısı Murat Kılıç Sonbahar için En İyi 5 Saç Trendini Açıkladı

YAŞAM Haberleri

Saç tasarımcısı Murat Kılıç, alanında yenilikçi çalışmalarda bulunmaya devam ediyor. Sonbaharda ön plana çıkan pek çok saç modeli bulunduğunu söyleyen Kılıç, sonbaharın en iyi 5 saç trendinden bahsetti: “Sonbaharda kadınlar, saçlarına çok daha önem veriyor. Çünkü yaz aylarının sıcaklığı geride kalırken sonbaharda kadınlar, kendilerini huzurlu hissetmek istiyor. C şekilli saçlar, katlı saçlar, ince perçemler ve daha pek çok saç modeli; sonbaharın dikkat çeken modelleri arasında yer alıyor.”

"C ŞEKİLLİ SAÇLAR ÇOK TALEP GÖRÜYOR”

C şekilli saç kesimleri hakkında açıklamalarda bulunan Murat Kılıç, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Yüzü çevreleyen katmanlar ile modern bir görünümü mümkün kılan C şekilli saçlar, oldukça fazla talep görüyor. Ön kısımda yer alan perçemlerle hareketlilik kazanan bu tür saç modelleri, sonbahar trendleri arasında yer alıyor.”

“ATKUYRUĞU ZAMANSIZ BİR SAÇ MODELİ”

“Zamansız modeller arasında yer alan atkuyruğu, özel günlerin vazgeçilmez saç modelleri arasında bulunuyor. Bu nedenle şık, modern ve zarif bir görünüm isteyen kadınların atkuyruğunu tercih ettiklerini söyleyebilirim. Aynı zamanda birçok kıyafet ile uyumlu olan atkuyrukları, yenilikçi bir görünüm de sağlıyor.”

“KATLI SAÇLAR SONBAHARDA DA ÖN PLANDA”

Katlı saçların sonbaharda da ön planda olduğunu belirten Murat Kılıç, bu tür saç modelleri hakkında şu sözlerle açıklamalarda bulundu: “Saçlara kat vermek, çok daha hareketli ve gür saçlara ulaşılmasını mümkün kılacaktır. Özellikle gür saç görünümü isteyen kadınların katlı saçları talep ettiğini gözlemiyoruz. Saçın tipine göre farklılık gösteren katlı modellerin sonbaharın gözde modeller arasında yer aldığını söyleyebilirim.”

“ŞIK TOPUZLAR VAZGEÇİLMEZ”

“Özellikle davetlerde tercih edilen şık topuzlar, feminen bir görünüm sağlıyor. Tabi topuzun da farklı türleri bulunuyor. Alttan topuz, sıkı topuz, yüksek topuz; kadınların sıklıkla talep ettikleri topuzlar arasında yer alıyor. Sonbaharda da topuzların talep gördüğünü belirtmek mümkün.”

“İNCE PERÇEMLER ŞIK BİR GÖRÜNÜM SUNUYOR”

İnce perçemlerin klasik bir görünüm için ideal olduğunun altını çizen Murat Kılıç, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Kadınlarda ince perçem de talep görüyor. Çok daha klasik bir görünüm için tercih edilen ince perçemlerde, saçların ön tarafından bir hareketlilik oluşuyor.”

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...