ABD basınından çok konuşulacak iddia: Putin ziyaretlerde aktör kullanıyor

Düzenleyen:
ABD basınından çok konuşulacak iddia: Putin ziyaretlerde aktör kullanıyor

DÜNYA Haberleri

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı işgal girişimine karşı Batı’lı devletlerin yaptırımları Rusya’yı zor durumda bırakıyor. Savaşta binlerce Rus askeri hayatını kaybetti, Rusya ekonomik olarak yaptırımlar sonucu zor bir döneme girdi. Ukrayna’daki başarısızlıklar nedeniyle son dönemde halkın tepkisinden daha da çekinen Rusya Devlet Başkanı Putin’in ziyaretler sırasında aktör olan kişilerle görüştüğü iddia edildi.

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta 4. aya doğru yaklaşıyor. Savaşta hedeflerine henüz ulaşamayan ve binlerce Rus askerin hayatını kaybettiği savaşta Rus halkı da zaman zaman tepki gösteriyor. Ukrayna ve Rusya tarafından yapılan açıklamada farklı açıklanıyor.

ABD merkezli New York Post gazetesi halkın tepkisinden çekinen Putin’in ziyaretlerde ‘aktörler’ kullandığı iddia etti. Gazeteye göre, Putin farklı mekanlarda aynı kişiler ile buluşuyor…

Putin’in hastane ziyareti sırasında yayımlanan videoda yaralı askerlerden birinin daha önce farklı bir ziyarette fabrika işçisi olarak göründüğünü iddia etti. Estonyalı analist Adam Rang , “Putin, garip bir tesadüf eseri, daha önce tanıştığı bir fabrika işçisi olan yaralı bir askerle görüştü” dedi. Rang, hastanedeki yaralı asker olduğu belirtilen adamın daha önce Putin ile çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı. Rang, “Bazı insanların şüpheleri var. Tabii ki kesin diyemeyiz ama aynı kişi gibi görünüyor.” dedi.

AYNI KİŞİ OLDUKLARINDAN ŞÜPHELENİLİYOR

Bu iddialarını gazete fotoğraflar ile gösterdi. Putin’in askeri hastanesi ziyareti sırasında yayımlanan videoyu inceleyen ve yaralı askerlerden birinin daha önce farklı bir ziyaret sırasında da görüldüğü iddia edildi. Beyaz önlük giyen Putin yaralı askere çocuğunu sordu ve “Babasıyla gurur duyacak” dedi.

ABD basınından çok konuşulacak iddia: Putin ziyaretlerde aktör kullanıyor

‘DAHA ÖNCE DE FABRİKA İŞÇİSİYDİ’

Estonyalı analist Adam Rang, hastanedeki askerlerden birinin tanıdık geldiğini iddia etti. Twitter hesabından paylaşım yapan Rang, “Putin, garip bir tesadüf eseri, daha önce tanıştığı bir fabrika işçisi olan yaralı bir askerle görüştü” dedi. Rang, hastanedeki yaralı asker olduğu belirtilen adamın daha önce Putin ile çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı. Rang, “Bazı insanların şüpheleri var. Tabii ki kesin diyemeyiz ama aynı kişi gibi görünüyor.” dedi.

ABD basınından çok konuşulacak iddia: Putin ziyaretlerde aktör kullanıyor

“YUHALANDIKTAN SONRA DAHA ÇOK AKTÖR KULLANMAYA BAŞLADI”

Rang, Putin’in Moskova’da bir dövüş müsabakasında yuhalanmasından bu yana daha çok aktör kullanımına gitmeye başladığını da duyurdu. Ukraynalı yarış arabası sürücüsü Igor Shushko da Putin ile ara ara buluşan oyuncu kadrosunu gösteren bir dizi fotoğraf paylaştı. Shushko yaptığı açıklamada “Putin’in sıradan bir Rus Halkı’nın huzurunda bulunma riskini nasıl alabildiğini merak ediyorsanız. O asla yapmaz.” yazdı.


 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...