Bombardıman uçağıyla uçmuştu! Putin bugün de kamyon kullandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

Dün Rus stratejik bombardıman uçağı "Tu-160M" ile uçuş gerçekleştiren Rusya lideri Putin, bugün de kamyon kullandı. Putin'in, lojistik otomobil şirketlerinin başkanları ve kamyon şoförleriyle düzenlenen toplantıya gittiği bildirildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde, lojistik otomobil şirketlerinin başkanları ve kamyon şoförleriyle düzenlenen toplantıya kamyon kullanarak gitti.

DÜN DE BOMBARDIMAN UÇAĞIYLA UÇMUŞTU

Putin dün de Rus stratejik bombardıman uçağı "Tu-160M" ile uçuş gerçekleştirdi. NATO'nun "Blackjack" adıyla tanımladığı "Tu-160"ın geliştirilmiş versiyonuyla uçan Putin, önceki gün de aynı uçağın bir modelini Kazan'daki üretim tesisinde incelemişti. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, gazetecilere yaptığı açıklamada, uçuşun yaklaşık 40 dakika süreceğini, uçağın rotasının "askeri sır" olduğu gerekçesiyle açıklanmayacağını söylemişti.

Nükleer silah taşıma kapasitesine sahip "Tu-160M", 2 bin kilometreye ulaşarak ses hızının üzerine çıkabiliyor.

Bombardıman uçağıyla uçmuştu! Putin bugün de kamyon kullandı - 1. Resim

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...