Peru yangınında acı bilanço: 2 ölü 12 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Peru yangınında acı bilanço: 2 ölü 12 yaralı

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Peru'da günlerdir devam eden yangında 2 kişi hayatını kaybederken 12 kişi ise yaralandı. Henüz söndürülemeyen yangında 200 hektarlık alan küle döndü.

Peru'da dört gündür devam eden orman yangınında 2 iki kişi hayatını kaybederken 12 kişi ise yaralandı. 200 hektarlık alanın küle döndüğü yangının net bilançosu henüz belirlenebilmiş değil.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Peru’nun Apurimac bölgesinde pazar günü başlayan orman yangınında en az 2 kişi hayatını kaybetti, 12 yaralandı. Alevlere müdahale sürüyor.

Peru’nun Apurimac bölgesine bağlı Aymaraes ilinde 20 Ağustos’ta çıkan orman yangını devam ediyor. Şu ana kadar 200 hektarlık alan küle dönerken, çok sayıda hayvan telef oldu. Ulusal Acil Durum Operasyon Merkezinden yapılan açıklamada, yangında en az 2 kişinin hayatını kaybettiği, 12 kişinin yaralandığı, 2 kişinin ise kayıp olduğu belirtildi. Yaralıların çoğunun durumunun ciddi olduğu, orduya ait helikopterlerle başkent Lima'ya götürüldüğü aktarıldı. Alevlere müdahale sürüyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...