Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bylock kullanıcısı 5 FETÖ üyesi tutuklandı

Düzenleyen:
Bylock kullanıcısı 5 FETÖ üyesi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi ve Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen 11 kişiden 5'i tutuklandı. 6 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi özel ve kamu iktisadi işletmeleri çalışanı olan sivil, örgütün gizli ve şifreli haberleşme programı olan Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen 12 şüpheli hakkında yakalama kararı alındı. Ankara’da gözaltı kararı verilerek yapılan operasyon sonucunda, Bylock kullanıcısı olduğu içerik tespitleri ile belirlenen 11 şüpheli gözaltına alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yapılan işlemler sonucunda Ankara nöbetçi sulh ceza hakimliğine tutuklama talepli sevk edilen 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 6 şüpheli ise adli kontrol koruma tedbiri uygulanarak nöbetçi sulh ceza hakimliğince serbest bırakıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...