Ankara'da mobilya atölyesi alev alev! Yangın 6 saatte kontrol altına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde iki katlı bir mobilya atölyesi alevlere teslim oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yaklaşık 6 saat sonra kontrol altına alındı.

Ankara'nın Altındağ ilçesi Ulubey Mahallesinde bulunan bir torna ve mobilya atölyesinde sabah saatlerinde yangın çıktı. İki katlı atölyeden çıkan dumanları gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen itfaiyeye bildirdi.

Kısa sürede büyüyen yangına Ankara Büyükşehir Belediyesi Siteler İstasyonu itfaiye ekipleri ilk müdahaleyi yaparken, çevre istasyonlardan da bölgeye takviye tankerler geldi.

Ankara'da mobilya atölyesi alev alev! Yangına müdahale sürüyor - 1. Resim

6 SAAT SONRA KONTROL ALTINA ALINDI

Yangın, itfaiye ekiplerinin 6 saatlik yoğun müdahalesi sonrası kontrol altına alınırken, herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın olmadığı öğrenildi. Küle dönen dükkanda ise maddi hasar oluştu.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, bölgeye gelen Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş DA durumla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

"ÇATI KATINDAN DUMANLAR ÇIKTIĞINI GÖRDÜK"

Olayın tanıklarından Bülent Irmak, "Sabah dükkanımızı açtığımızda, komşumuzun çatı katından dumanlar çıktığını gördük. İtfaiyeyi aradık, kısa sürede gelip müdahale ettiler. Uzun süre uğraştılar. Neden çıktığını bilmiyoruz. Herhangi bir can kaybı, yaralanma yok" dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...