Mahkeme başkanının yaptığı kazayla ilgili yeni gelişme! Sıkıştıran bir araç tespit edilemedi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Mahkeme başkanının yaptığı kazayla ilgili yeni gelişme! Sıkıştıran bir araç tespit edilemedi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Başakşehir’de otomobiliyle ağaca çarparak ağır yaralanan 18. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali İhsan Horasan’ın yaptığı kazanın görüntüleri ortay çıktı. Kazayla ilgili sıkıştırma iddialarının aksine kaza öncesi görüntülerde Horasan’ı hiçbir aracın sıkıştırmadığı ve normal şekilde seyrettiği görüldü. 

Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Atatürk Bulvarında geçtiğimiz 30 Eylül Cumartesi günü saat 18.45 sıralarında meydana gelen kazada, görev yaptığı dönemde birçok FETÖ davasına bakan ve şu an İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olan Ali İhsan Horasan otomobili ile bulvar üzerinde seyir halindeyken trafik ışıklarına geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybetmişti. Savrulan otomobil yol kenarındaki ağaca çarparak durabilmişti. Kazayı gören çevredekiler durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirmişti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, hakim Horasan'ı ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hakim ambulans ile hastaneye kaldırılmıştı. Hakimin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HAKİM HORASAN AĞIR YARALANMIŞTI

Polis ekipleri kaza sonrası geniş çaplı soruşturma başlatırken çevredeki güvenlik kamera görüntüleri de incelemeye alınmıştı. Kazayı gören güvenlik kamerasının kaza esnasında elektrik kesintisi nedeniyle kayıt yapmadığı ve o esnada hakim Horasan’ı bir aracın sıkıştırdığı iddia edilmişti. Yapılan çalışmalar sonucunda hakim Horasan’ı kazadan hemen önce yolda seyrettiği görüntüler ortaya çıktı.

Mahkeme başkanının yaptığı kazayla ilgili yeni gelişme! Sıkıştıran bir araç tespit edilemedi

SIKIŞTIRAN HERHANGİ BİR ARAÇ TESPİT EDİLEMEDİ

Görüntülerde, hakimin aracıyla yolda devam ettiği, yakınında hiçbir aracın kendisini sıkıştırmadığı ve yakın takipte bulunmadığı görüldü. Kameranın açısından çıkan hakim Horasan’ın ardından ağaca çarparak kaza yaptığı görüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...