"Selden etkilenmiş herhangi bir hasta bulunmuyor" Bakan Koca, Devrek'teki son durumu açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
"Selden etkilenmiş herhangi bir hasta bulunmuyor" Bakan Koca, Devrek'teki son durumu açıkladı

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Selden etkilenen Devrek Devlet Hastanesi'ne başvurular arasında selden etkilenmiş hastamız bulunmuyor" açıklamasında bulundu.

Bakanlar selden etkilenen illerde çalışmalarını sürdürken selin vurduğu Zonguldak Devrek ile ilgili bir açıklama da Bakan Koca'dan geldi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, selden etkilendikten kısa bir aranın ardından hizmet vermeye başlayan Devrek Devlet Hastanesi'ne başvuranların arasında selden etkilenmiş herhangi bir hastanın bulunmadığını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Zonguldak'ta selden etkilenen Devrek Devlet Hastanesi acil servisi kısa bir aradan sonra hizmet vermeye başladı. Başvurular arasında selden etkilenmiş hastamız bulunmuyor.

Gökçebey ilçesinde su baskını sebebiyle kurulan acil müdahale ünitesine sınırlı sayıda hasta başvurmuş, bunlar arasında selden etkilenme nedeniyle acil müdahale ünitemize başvuran hasta olmamıştır. 1 hasta ise KOAH nedeniyle sevk edilmiştir" ifadelerine yer verdi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...