Engin Akyürek ‘dünyanın en yakışıklı erkeği’ seçildi

Düzenleyen:
Engin Akyürek ‘dünyanın en yakışıklı erkeği’ seçildi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Engin Akyürek; Johnny Deep ve Adam Lambert gibi dünyaca ünlü isimleri geride bırakarak 'dünyanın en yakışıklı erkeği' seçildi.

Son olarak Sefirin Kızı adlı dizide iki sezon üst üste yer alan Engin Akyürek, bir projede yer almadığı dönemde de sosyal medya ve magazin basınının gündeminden düşmüyor.

Daha önce Neslihan Atagül ve Tuba Büyüküstün ile partner olan oyuncu, başarılı performansı ile büyük takdir topluyor.

DÜNYACA ÜNLÜ OYUNCULARI GERİDE BIRAKTI

Ünlü oyuncu Akyürek dünyaca ünlü moda sitesi 'Be Global Fashion Network'in anketinde yer aldı. Johnny Depp ve Adam Lambert gibi isimlerin yer aldığı listede birinci Engin Akyürek ‘en yakışıklı erkek’ seçildi.

Engin Akyürek ‘dünyanın en yakışıklı erkeği’ seçildiÜnlü oyuncu Engin Akyürek bu fotoğraf ile sosyal medyaya giriş yaptı.

PAYLAŞIMLARI BİNLERCE BEĞENİ ALIYOR

Ünlü oyuncu, hayranlarının ısrarına dayanamayarak Instagram hesabı açmıştı. Kedisi ile pozunu paylaşan ünlü oyuncu "Ben geldim" notuyla o kareyi sosyal medyada yayınlamıştı. Instagram hesabı olmayan nadir ünlüler arasında yer alan Akyürek, şimdilerde paylaşım yapmaya devam ediyor. Ünlü oyuncunun fotoğrafları binlerce beğeni ve yorum alıyor.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...