Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

TT Arena kapalı gişe

TT Arena kapalı gişe

Galatasaraylı taraftarlar, Beşiktaş ile oynanacak derbide TT Arena’yı dolduracak. Sarı-kırmızılı taraftarların derbiye özel koreografi yapması da bekleniyor.

Kaydet
a- | +A

Galatasaray, Süper Lig’in 22. haftasında yarın TT Arena’da Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Zirveye ortak olması açısından çok önem taşıyan bu maçta sarı-kırmızılıların taraftarlarına büyük ihtiyacı olacak. Derbide TT Arenanın dolu olması bekleniyor.

ORTALAMA 19 BİN SEYİRCİ

Galatasaray, bu sezon evinde 10 karşılaşmaya çıktı. Sarı-kırmızılılar bu maçlarda 7 galibiyet alırken, 3 kez de mağlup oldu. Söz konusu karşılaşmalarda sarı-kırmızılı taraftarlar 19 bin 275 ortalama ile TT Arena’yı doldurdu. Seyirci ortalamasında Galatasaray; Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin ardından 3. sırada bulunuyor.

Sarı-kırmızılı taraftarların derbiye koreografi de yapacağı öğrenildi. Koreografinin içeriğinin ise takımların yıldızlarına yönelik olacağı ifade edildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor özel İnternet yerel
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.