Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

'Birileri bizi takip ediyor' diyen çiftten iki gündür haber alınamıyor

'Birileri bizi takip ediyor' diyen çiftten iki gündür haber alınamıyor
Fotoğraf Başlığı 'Birileri bizi takip ediyor' diyen çiftten iki gündür haber alinamiyor

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, Veysi ve Fatıma Akbulut çiftinden perşembe günüden beri haber alınamıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü cep telefonu operatörleri aracılığıyla kayıp çift için kayıp mesajı gönderirken Kızıltepe polisi ilçe genelinde Akbulut çiftini arıyor.

Kaydet
a- | +A

Edinilen bilgiye göre 31 yaşındaki Veysi ve 27 yaşındaki Fatma Akbulut çifti 2 çocuğuyla birlikte Mersin’den Kızıltepe ilçesine geldi. Akbulut çifti, perşembe günü alışveriş için çarşıya çıktı. İddiaya göre, Veysi Akbulut, kayınpederini cep telefonundan arayarak birilerinin kendilerini takip ettiğini söyledi ve telefonu kapattı. Yakınları Akbulut çiftinden haber alamadıktan sonra durum polis ekiplerine bildirildi.

Öte yandan Emniyet Genel Müdürlüğü de cep telefonu operatörleri üzerinden kayıp ilan mesajı gönderdi. Mesajda, "Kayıp Fatıma Akbulut yaş 27, 1.75 boy, 55 kilogram, beyaz ten, kumral saç, yeşil göz. Veysi Akbulut yaş 31, 1.75 boy, siyah saç, esmer ten, kahve göz. 19 Aralık 2019 tarihinde Mardin ilimiz Kızıltepe ilçemizden kayıptırlar. Görenlerin 155 polis hattına veya en yakın polis birimine bilgi vermeleri rica olunur" ifadeleri kullanıldı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.