Brezilya'da 4 katlı apartman çöktü: Çok sayıda ölü ve kayıp var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Brezilya'da 4 katlı apartman çöktü: Çok sayıda ölü ve kayıp var

DÜNYA Haberleri

Brezilya'da 4 katlı bir apartman büyük bir gürültüyle çöktü. Binada olan insanlar göçük altında aldı, bölgeye çok sayıda kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti.

Brezilya'nın kuzeydoğusundaki Pernambuco eyaletinin başkenti Recife'ye bağlı Janga semtinde 4 katlı bir apartman, henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Bölgeye kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yerel yetkililerden yapılan açıklamada, ikisi çocuk 8 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişiye ulaşılamadığı, 4 kişinin ise kurtarıldığı öğrenildi. Bina sakinlerinin çoğunun çökme sırasında uykuda olduğu aktarıldı.

BÖLGEDE ŞİDDETLİ YAĞIŞ ETKİLİ OLUYOR

Recife1,5 milyon kişinin yaşadığı kıyı kenti olan Recife'te son günlerde şiddetli yağışlar etkili oluyor. Pernambuco Valisi Raquel Lyradaha fazla yağış beklendiği konusunda uyarıda bulundu. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...