Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kim'in 3G'sini kestiler!

Kim'in 3G'sini kestiler!
Fotoğraf Başlığı Kim'in 3G'sini kestiler!

Kuzey Kore, Sony Pictures'a saldırı düzenlediğinden beri aldığı saldırıların ardı arkası kesilmiyor.

Kaydet
a- | +A
ShiftDelete'in haberine göre; Kuzey Kore'nin cumartesi günü sabah saatlerinde kaynağı belirsiz olarak maruz kaldığı saldırılar sonucu, ülkenin 3G sistemleri çöktü. Yaklaşık 9 saat süren kesintide, en büyük zarara akıllı telefonlar uğradı.
Kuzey Kore'de bulunan 25 milyon nüfusun yaklaşık 1,7 milyonunun cep telefonu kullandığı tahmin ediliyor. Saldırıyı atlatan ülke, şimdiyse suçluyu arıyor.
SALDIRININ NEDENİ OBAMA'YA SÖYLENEN SÖZLER Mİ
Büyük ihtimalle tekrar ABD'yi suçlayacak olan Kuzey Kore'nin uğradığı bu saldırının, Obama'ya söylenen ırkçı cümleler yüzünden uluslararası bir saldırı olabileceği de belirtiliyor.
OBAMA MİSİLLEME TEHDİDİNDE BULUNMUŞTU
Ayrıca FBI'ın, Sony Pictures'ın bilgisayar sistemine yapılan saldırılardan sorumlu olduğunu belirttikten sonra ABD Başkanı Obama, Kuzey Kore'ye karşı misilleme tehdidinde bulunmuştu.
Kim'in 3G'sini kestiler!
Başlık ResmiKim'in 3G'sini kestiler!


Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.