Altında yeni rekorlar gelecek mi? Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar 2 Haziran 2023?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Altında yeni rekorlar gelecek mi? Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar 2 Haziran 2023?

Ekonomi Haberleri

Altında hareketli seyir dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Gram altında rekor üstüne rekorun görüldüğü bugünlerde yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından da altın fiyatları sıklıkla aranıyor. Peki 2 Haziran 2023 altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor görülüyor. Son günlerdeki yukarı yönlü hareketlerin ardından ise hem vatandaşlar hem de altın yatırımcıları tarafından altın fiyatları son durum, gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar, kaç TL? sorusu sıklıkla aranıyor. İşte 2 Haziran 2023 altın fiyatları...

Altın fiyatlarını etkileyen dünya piyasasındaki gelişmelerden önemli bir tanesi ABD'de yaşandı. ABD Başkanı Joe Biden borç limiti görüşmelerinde hafta sonu prensipte anlaşıldığını duyurdu. Kritik gelişmenin ardından piyasalarda gözler ise anlaşmanın nihai sonuca ne zaman varacağındaydı.

Gazete Vatan'ın haberine göre ABD'de Temsilciler Meclisi sonrasında  Senato'da Başkan Joe Biden ve Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy'in varmış oldukları uzlaşmayla hazırlanan ve federal borçlanma tavanının 2 sene süreyle askıya alınmasını öngören tasarıya onay verdi. Tasarı yasalaşması amacıyla Biden'ın imzasına sunulacak.

Türkiye'de altın fiyatlarına bakacak olursak ise ons altının güne bin 981 dolar ile işlem görmeye başladığı kaydediliyor. Gram altında da rekor üstüne rekor geliyor. 

Altında yeni rekorlar gelecek mi? Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar 2 Haziran 2023?

GRAM, ÇEYREK, YARIM VE TAM ALTIN NE KADAR? 2 HAZİRAN 2023 ALTIN FİYATLARI....

(2 Haziran 2023, TSİ 09.24 verileridir)

Gram Altın: 1.328,23

ONS Altın: 1.978,35

Cumhuriyet Altını: 9.212,00

Yarım Altın: 4.578,00

Çeyrek Altın: 2.296,00 

Reşat Altın: 9.244,95

Ata Altın: 9.279,74 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...