AND Pastel’de taşın-düşün dönemi

AND Pastel’de taşın-düşün dönemi

EMLAK Haberleri

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, yaşamın başladığı konut projesi AND Pastel’de kiracı olarak yaşamaya başlayanlara, kiralarını birikime dönüştürerek ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Taşın-Düşün modeliyle 1.400 TL’den başlayan güncel rayiç kira bedelleriyle AND Pastel’deki yaşamı 1 yıl boyunca kiracı olarak deneyimlemek isteyenlere, ayrıca kiraladıkları dairede yüzde 15 indirim yapılıyor. Ödenecek depozito bedeli ise indirimli daire bedelinin yüzde 3’ü olacak şekilde hesaplanıyor. Kararlarını bugün vermek istemeyen kişiler bu sayede oturdukları evin fiyatını 1 yıl boyunca sabitleme şansına sahip oluyor. 1 yılın sonunda evi satın almak istemezlerse ödedikleri depozito bedelini, değerini kaybetmeden yüzde 20 faiz ile geri alabiliyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...