CZN Burak'a ne oldu, neden yaralandı? CZN Burak’ın yaraları neden oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CZN Burak'a ne oldu, neden yaralandı? CZN Burak’ın yaraları neden oldu?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CZN Burak’a ne oldu, bıçaklandı mı, neden yaralandı? | Ünlü restoran zinciri CZN Burak, sosyal medya paylaşımlarıyla dünyada büyük bir ün kazandı. CZN Burak’ın son yaptığı paylaşımlarda vücudunun bazı bölgelerinde kan olduğu görüldü. Peki, CZN Burak'a ne oldu, neden yaralandı? CZN Burak kavga mı etti, bıçaklandı mı sorusu gündeme taşınmıştı. İşte detaylar…

CZN Burak ne oldu? CZN Burak’ın son yaptığı paylaşımlarda vücudunun bazı bölgelerinde kan olduğu görüldü. Peki, CZN Burak'a ne oldu, neden yaralandı? CZN Burak kavga mı etti sorusu gündeme taşınmıştı. Detaylar haberimizde…

CZN BURAK’A NE OLDU?

CZN Burak, son olarak yaptığı paylaşımla gündem oldu. Vücudunun çeşitli bölgelerindeki yaraların fotoğraflarını çekerek bir klip hazırlayan isim, görenleri şaşkına çevirdi.

CZN Burak'a ne oldu, neden yaralandı? CZN Burak’ın yaraları neden oldu?

"En güzel bağ sevgi midir gerçekten?" notuyla paylaşım yapan CZN Burak'ın paylaşımına takipçileri tarafından "Sana ne oldu?", "Kim seni bu hale getirdi" şeklinde yorumlar yağdı.

CZN Burak'a ne oldu, neden yaralandı? CZN Burak’ın yaraları neden oldu?

CZN BURAK KİMDİR?

CZN Burak ya da gerçek adıyla Burak Özdemir 24 Mart 1995, İstanbul doğumlu Türk şef, lokantacı ve internet fenomenidir.

İstanbul'da doğdu aslen Hatay Yayladağı Yoncakaya köyündendir. Özdemir, Taksim, Aksaray, Etiler ve yurt dışında Dubai ve Tacikistan'da olmak üzere beş şubesi bulunan Hatay Medeniyetler Sofrası adlı restoran zincirinin sahibidir. Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri kameraya karşı gülümseyerek yaptığı yemek şovlarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak "Smiley bae" adıyla tanınmış ve bir internet ünlüsü olmuştur. Tekstil firması sahibi olan babasının desteğini alarak 2009'da Aksaray'da Hatay Medeniyetler Lokantası adlı bir kebapçı açtı. Birkaç yıl içinde farklı şubeler açarak bir lokanta zinciri kurdular. Burak Özdemir, sosyal medyadan paylaştığı yemek videoları ile ünlendi. Instagram hesabı yüksek takipçi sayılarına ulaştı. Videolarında kameradan gözlerini ayırmadan yemek yapması ile tanınır.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...