Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Şehit askerin ailesi hastaneye kaldırıldı

Şehit askerin ailesi hastaneye kaldırıldı
Başlık ResmiSehit askerin ailesi hastaneye kaldirildi

Jandarma Er Köse'nin şehit olduğunu öğrenince fenalaşan annesi ve iki kardeşi, Borçka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaydet
|
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 22 yaşında şehit olan Jandarma Er Ramazan Köse'nin, Artvin'in Borçka ilçesinde yaşayan ailesi, acı haberi öğrenince fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
Borçka Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Mut, Belediye Başkanı Aslan Atan ve İlçe Müftüsü İbrahim Görmüş, şehidin ailesinin Aksu Mahallesi'ndeki evine gitti.
Şehadet haberini yetkililerden duyan anne Gülsen ile oğulları Ufuk ve Samet Köse fenalaştı. Bu kişiler, 112 Acil Servis ekiplerince Borçka Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Vali Kemal Cirit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, baba Begcan Köse'nin, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te bulunduğunu ve ona da şehadet haberinin telefonla verildiğini söyledi.
Köse'nin Türkiye'ye dönüşe geçtiğini ve onun alınması için tedbir amacıyla Sarp Sınır Kapısı'na ambulans gönderdiklerini dile getiren Cirit, "Menfur saldırıdan dolayı büyük üzüntü içindeyiz. Şehitlerimizin ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.
Şehidin Artvin'de defnedileceği mezarlığın, Köse'nin ilçeye gelmesinin ardından kararlaştırılacağı öğrenildi.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.