Facebook ve Instagram düzeldi! Erişim sorununun global kaynaklı olduğu açıklandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Facebook ve Instagram düzeldi! Erişim sorununun global kaynaklı olduğu açıklandı

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Facebook ve Instagram düzeldi mi, neden çöktü, sorun neydi? | Başta Facebook ve Instagram’da olmak üzere birçok sosyal medya platformunda erişim sorunu yaşandı. Kullanıcılar YouTube, WhatsApp, Facebook Messenger çöktü mü merak ediyordu. Facebook ve Instagram düzeldi mi, ne zaman düzelir araştırılıyordu. İşte detaylar…

Facebook ve Instagram düzeldi mi? Sosyal medya kullanıcıları Facebook, Instagram, YouTube, WhatsApp, Facebook Messenger çöktü mü merak ediyordu. Problemin nedeni belli oldu. Facebook ve Instagram düzeldi mi, ne zaman düzelir? Detaylar haberimizde…

FACEBOOK VE INSTAGRAM DÜZELDİ Mİ?

Facebook ve Instagram’da yaşanan “akış yenilenemiyor” ve “beklenmeyin bir hata oluştu” sorunları düzeldi. Bu bağlamda kullanıcılar tarafından gelen şikayetlerin sayısı da azaldı. Şu anda hem Instagram’a hem de Facebook’a kullanıcılar sorunsuz erişim sağlayabiliyor.

Türkiye Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, resmi X (Twitter) hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM) tarafından yapılan incelemeler sonucunda hizmet kesintisinin global kaynaklı olduğunu tespit ettiklerini ifade etti.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...