Koç bile şaşırdı

Koç bile şaşırdı

SPOR Haberleri

FENER OL kampanyası kapsamında kısa zaman diliminde 123 bin forma satıldı, kulübe 950 bin SMS bağışı yapıldı. Başkan Ali Koç “Ben de bu kadarını beklemiyordum” dedi.

EMİN ULUÇ

Sarı-lacivertliler farkını göstermeye devam ediyor. Kulübe en zor günlerinde sahip çıkan Fenerbahçe camiasının FENER OL kampanyasında ünlülerin desteği çok farklı bir sonuç verdi. 4 Nisan’da startı verilen kampanyanın iki gün süren Win-Win (Kazan-Kazan) destek kampanyası kapsamında 123 bin forma (300 TL) satıldı ve kulübe 950 bin SMS (20 TL) ile bağış yapıldı. İki günde toplam 55 milyon 900 bin TL’lik maddi destek elde edildi. Bu durum karşısında hem duygulanan hem de şaşıran bir isim vardı. O başkan Ali Koç... Taraftara teşekkür eden Koç “İyi ki Fenerbahçeliyiz. Ben ve arkadaşlarım ne şanslıyız ki böyle bir kulübün başkanı ve yönetim kuruluyuz. Ben de bu kadarını beklemiyordum ama daha gidecek çok yolumuz var. Daha yapacak çok işimiz var” dedi.

UEFA’ya gösterilecek
“Keşke tüm kulüpler bunu yapsa ve kulüpler kendi çıkarları doğrultusunda kullanabilse” diyen başkan Ali Koç “Böyle bir rekabet çok tatlı olur ve rakamlar da büyür. Fenerbahçe’de çok farklı bir kültür var. Eminim ki öyle bir rekabette de biz en önde oluruz. Çorbada herkesin tuzu olsun dedik, herkesin tuzu oldu. Umarım 2020 yılı bu aylarda sizin karşınıza göğsümü gere gere çıkarım” sözleriyle de taraftara mesaj verdi. Başkan yardımcısı Burhan Karaçam da UEFA ile ay sonunda önemli bir görüşme yapacaklarını belirterek, “Bu görüşmede kampanyada elde ettiğimiz geliri UEFA’ya göstermeliyiz. Bu sebeple ay sonuna kadar forma satışlarının gelirlerinin tahsilini yapmak zorundayız” dedi.

Ayew evine dönüyor
Kanarya’nın bu sezonki hayal kırıklıklarından birisi de Andre Ayew oldu. Satın alma opsiyonuyla kiralanan ve ilk yarıdaki performansı beğeni toplayan Ganalı oyuncu sezonun ikinci yarısında adeta kayboldu. Teknik ekip ve yönetimin Ayew’le ilgili düşüncesi de değişti. Bu sezon Fenerbahçe’de toplamda 37 resmî karşılaşmaya çıkıp, beş gol ve iki asistle oynayan 29 yaşındaki oyunçu için kulübü Swansea’ye satın alma opsiyonunun kullanılmayacağı bildirildi. İngiliz ekibi de yeniden kiralayabileceklerini ve satın alma opsiyonunda pazarlık payının olduğunu söyledi. Ancak Ayew, Ersun Yanal’ın yeni sezon planlamasında yok.

Muriç'te sona doğru
Yeni sezon planlamasına erken başlayan Fenerbahçe, bu sezon hayal kırıklığı ile sonuçlanan golcü transferinde tanıdık bir isimde karar kıldı. O da Çaykur Rize’de çok iyi işler çıkaran Kosovalı Vedat Muriç. Çok isteyeni olan ve Fransız ekibi Toulouse’un da ciddi şekilde ilgilendiği golcü oyuncu İstanbul’da menajeri Haluk Canatar ile görüştü. Vedat Muriç, kulüplerin anlaşması halinde tercihinin Fenerbahçe olduğunu söyledi.

Taraftara teşekkür
Sarı-lacivertli kulüpten 'Fener Ol' kampanyasına katılan taraftarlara teşekkür mesajı yayınlandı. Bildiride, "Taraftarlarımız, söz konusu Fenerbahçe olduğunda hem maddi hem de manevi anlamda ne kadar fedakâr olduklarını bir kez daha gururla kanıtlamışlardır" denildi.

JOAZINHO VE ZANKA LİSTEDE
Skrtel ve Neustadter ile yollarını ayıracak olan F.Bahçe, stoper bölgesi için Huddersfiel’de forma giyen 29 yaşındaki Danimarkalı stoper Zanka Jörgensen için düğmeye bastı. Sol kanat bölgesi için de Dinamo Moskova’da ter döken 30 yaşındaki Joaozinho listeye alındı.

AH FERNANDAO AH!
Fernandao’yu satan ve Slimani ve Frey’i alan Fenerbahçe, iki forvetten de istediğini alamadı. İlk yarıyı sakat geçiren Fernandao ikinci yarıda 13 gollük ve iki asistlik performans sergilemişti. Slimani ve Frey ikilisi ise tüm kulvarlarda 10 gollük ve bir asistlik performans sergiledi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...