Andrea Pirlo'nun Kasımpaşa isyanı! "Önceden tayin ediliyorsa bazı şeyler, boşuna maça çıkmayalım"

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, 90+10'da yedikleri golle 2-2 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, "Önceden tayin ediliyorsa bazı şeyler, buraya gelip maç yapmamıza gerek kalmıyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo isyan etti:

"BU MAÇ ARAŞTIRILSIN"

"Söyleyecek çok bir şey yok. Herkes gördü son pozisyonda olanları. Bütün hafta çalışmamızı bu şekilde baltalayacak şeyler olacaksa gelmeyelim. Önceden tayin ediliyorsa bazı şeyler, buraya gelip maç yapmamıza gerek kalmıyor. Ligin bütün maçların bütün maçlarında sıkıntılar oluyor, sadece Galatasaray, Fenerbahçe gibi büyük takımların maçlarında değil. Bunların araştırılması ve sorgulanmasını gerektiğini düşünüyorum".

BELÇİKA MİLLİ TAKIMI SÖYLENTİLERİ

Belçika Milli Takımı teknik direktörlüğü için adının geçmesinin sorulması üzerine Pirlo, "Şu an Karagümrük’ün hocayım. Şu andaki düşüncelerim burada olmak" diye cevap verdi. Sözleşmesinin sezon sonunda sona ereceğinin hatırlatılması üzerine İtalyan çalıştırıcı, "Şu anda önemli olan futbola odaklanmak, her hafta iyi şeyler yapmak. Önümüzde yarı dönem daha var. O dönem içinde de gelişmeler oldukça öğreniriz" ifadelerini kullandı.

Andrea Pirlo'nun Kasımpaşa isyanı!

https://twitter.com/karagumruk_sk/status/1614640698149552130

KASIMPAŞA - KARAGÜMRÜK 2-2

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Kasımpaşa evinde karşılaştığı Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldı. Kasımpaşa'nın 1 puanı kurtaran golü 90+10'da Bahoken'den geldi.

Bu skorla Kasımpaşa 19 puana, Karagümrük 21 puana yükseldi.

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Çağdaş Altay, Mustafa Savranlar, Murat Ergin Gözütok

Kasımpaşa: Erdem Canpolat, Hadergjonaj (Dk. 67 Celina), Graovac (Dk. 80 Ali Sühan Demirel), Denk, Yasin Özcan, Eysseric, Tirpan, Ben Ouannes, Hajradinovic (Dk. 73 Yunus Mallı), Ahmet Engin (Dk. 73 Berat Kalkan), Bahoken

Fatih Karagümrük: Batuhan Şen, Biraschi, Baniya, Dresevic, Levent Mercan, Ozdoev (Dk. 79 Nicholas), Ricci, Shukurov (DK. 90+1 Samed Onur), Kazım Kazım, Colley (Dk. 90+2 Adnan Uğur), Borini (Dk. 71 Kerim Frei)

Goller: Dk. 30 Hadergjonaj, Dk. 90+10 Bahoken (Kasımpaşa), Dk. 51 Dresevic, Dk. 61 Borini (Fatih Karagümrük)

Sarı kartlar: Dk. 60 Tirpan, Dk. 65 Graovac, Dk. 89 Bahoken (Kasımpaşa), Dk. 77 Colley, Dk. 90+4 Adnan Uğur, 90+14 Braschi (Fatih Karagümrük)

https://twitter.com/kasimpasa/status/1614663827840196611

Andrea Pirlo'nun Kasımpaşa isyanı!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...