Eski futbolcu Hakan Ünsal da 'Evet' kampanyasına katıldı

Düzenleyen: / Kaynak: tgrthaber.com.tr
Eski futbolcu Hakan Ünsal da 'Evet' kampanyasına katıldı

SPOR Haberleri  / tgrthaber.com.tr

"Güçlü bir Türkiye için EVET" kampanyasına Eski Futbolcu Hakan Ünsal da destek verdi.

Eski futbolcu Hakan Ünsal, anayasa değişikliğine ilişkin nisan ayında yapılacak referandum için düzenlenen "Güçlü bir Türkiye için EVET" kampanyasına sosyal medya hesabından katıldı.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla başlattığı kampanyaya ilişkin Hakan Ünsal da Twitter'dan bir video paylaştı. Ünsal videoda, "Değerli hemşehrim, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil hocam davetin için teşekkür ediyorum. Yeni ve büyük Türkiye'nin kuruluşuna şahitlik ettiğimiz bu günlerde en çok ihtiyaç duyulan bu değişiklikler için bende 'Varım' diyorum. Büyük devlet olmak için 'EVET' diyorum. Büyük millet olmak için 'EVET' diyorum. Ama en önemlisi, devlet ve millet olarak hak ettiğimiz güzel şeyler için 'EVET' diyorum. Sevgili Alpay Özalan hocam, sen de var mısın?'' ifadelerini kullandı.

Eski futbolcu Hakan Ünsal'a çağrı, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil'nden gelmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...